Kedves Jehova tanúi, most fokozottabban várjátok armageddont? Mit kommunikál felétek a vezetőtestület?
Biztosan fokozottabban várjak - még ha nem ismerik be. 😂
Annak idején ugyanis én is egy apokaliptikus keresztény irányzat tagja voltam. Tehát jól tudom, hogy az ilyen hívők hogyan gondolkodnak.
Biztosan úgy értelmezik, hogy a jelenlegi világjárvány Maté 24, Márk 13 és Lukács 21 teljesedése, amely megjövendölte, hogy lesznek járványok.
Az apokaliptikusok hívők éppen ezért ma úgy gondolkodnak, hogy annyira közel van a végidő, mint még soha.
Jól ismerem őket, biztos, hogy most a bibliai próféciákat nyomják a gyülekezetekben.
Kedves Kérdező.
Ha Neked valaki igéretet tesz egy nagyon kedves és jó dologban, akkor nem várod, hogy megvalósuljon?
ez viszont nem jelenti azt, hogy türelmetlenül, mások élete árán is előbb következzen be, mint ahogy Isten azt meghatározta. Nem vagyunk rosszmájúak, sem kárörvendők.
Ha valaki még is igy gondolkodik, azt is látja a Teremtő:
(Példabeszédek 17:5) . . .aki örül más bajának, nem marad büntetlenül.
Isten népe nem annak fog örülni, hogy meghalnak némelyek, az engedetlenségük miatt, hanem annak, hogy véget ér a gonoszság, és a nehézségek sorozata.
Szia
Mióta megszülettem az utolsó napok az életemet, vagy ahogyan a 2Timóteusz 3:1-5 terjedő versei is írják, "nehezen elviselhető válságos" napok alatt.
De mióta ismeretet szereztem a Bibliából, és megismertem Jehovát, sokkal könnyebb élnem, még ebben a jelenlegi vírusokkal teli világban is. A felelős testvérek olyan bibliai oktatásban részesítenek továbbra is hetente 2x, amely megtudja adni az erőt, hogy kitartsunk hűségben Jehova mellett, akár Armageddonig, akár a halálunkig. jelenleg is ezt kommunikálják felénk.
Jelenleg, mivel április 7.-én, kedden este 19.oo órakor fogunk megemlékezni Krisztus haláláról, naponta arra buzdítanak, hogy olvassuk el a Bibliából azokat az eseményeket, amelyek Krisztussal történtek az nap. Ma pl. a Márk 11:20–12:27, 41–44 -verseit olvastuk, mert ezek a dolgok történtek Krisztussal niszán hónap 11.-én..
Ezen kívül mindenkit meghívunk, hogy vegyen részt ezen at emlékünnepen velünk. A jw.org-on elérhető ez a meghívás, ahol egy testvér elmondja Krisztus szerepéről jehova elhatározásában, mit jelent a halála nekünk, és hogyan fogja hamarosan átvenni a föld feletti uralmat, amikor majd beteljesedik a Jelenések könyvének végén tett ígéret a 21:3-5 versében.
Szóval mostanában ilyesmiiket "kommunikál felétek a vezetőtestület?".
Bárcsak minél több ember oda figyelne, és túlélné Armageddont.
mi az az armageddon?!
mit jelent az hogy "utolsó napjait éli ez a világ " ?!
milyen világ ?!
eddig a földön is a sok évmilliárdok alatt TÖBB EMBERSZERÜ ÉRTELMES CIVILIZÁCIÓ LÉTEZETT .
maximum CSAK A JELENLEGI tünhet el és valószinü jön a következö ez lehet a LEGROSSZABB NEKÜNK.
én ugy tudom a világ az ÖRÖK!
eddig ezt még senki és semmi sem cáfolta meg és nem is mutat rá az égvilágon semmi de semmi.
állandó és örök az egymásba átalakulás.
a napokat sem értem hogy az "utolsó"?!
melyik az utolsó előtti ?!
az IDŐT IS AZ EMBER TALÁLTA KI hogy viszonyítani tudjon a világmindenségben.
ugy mint idő olyan nem is létezik és ha van is mint mértékegység az mindenütt a világmindenségben más és más mindenkinek.
a Föld is sok sok m illiárd éves! és még kb ugyanannyi idő milliárd évig biztosít életet a Földön mielőtt emberi élet számára teljesen alkalmatlanná válik ennek a legnagyobb a valószínüsége.
akkor mi ez az utolsó napokról SZÁNDÉKOS rémiszgetése az embereknek ?!
ez egy egyházi vallásos marhaság.
NEM KELL FÉLNI mert ez egy hatalmas nagy BUTASÁG !
NEGATÍV KÁRTÉKONY GONDOLKODÁSU EMBEREK MINT a jehova szektások ilyenek
MINDIG VOLTAK ÉS LESZNEK IS mint buta emberek.
?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!