Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kimondtam hangosan a szobámban...

Kimondtam hangosan a szobámban, hogy Béke és Biztonság! De sehol sincsen Jézus az Armageddonal. Tehát akkor nem is létezik? Mikor fog jönni, ha a szavam miatt nem jött el? Mert ha a szavam miatt nem jön el, akkor más ember szavai miatt sem jön el.

Figyelt kérdés

2020. aug. 20. 00:39
 1/4 anonim ***** válasza:
11%

Hát, azért ne vedd ennyire biztosra a dolgot. Ha pl. most épp a Földközi-tengernél nyaralsz, este nézz rá a vízre, nem-e jön ki a tengerből egy hétfejű és tízszarvú fenevad (vö. Jel 13,1).

😂

2020. aug. 20. 01:17
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Sehol nem írja a Biblia, hogy szóra fog eljönni.
2020. aug. 20. 02:24
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Barátom. Nem a Te szavad fogja a próféciát beteljesiteni.

Ezenkivül, még ezzel párhuzamosan NAgy Babilon is megszűnik létezni. És Isten népére is rá fognak Támadni, ami Istent arra fogja késztetni, hogy megvédje a népét, mint egészet.

Valamiért az az érzésem, hogy megszállotja lettél a Tanúk piszkálásának.

2020. aug. 20. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdező: "Kimondtam hangosan a szobámban, hogy Béke és Biztonság! De sehol sincsen Jézus az Armageddonal. Tehát akkor nem is létezik?"

Ez most komoly???

Gyerekkkoromban én is így nöttem fel: "Csiribú-csiribá" - "abraka-dabra" stb. stb. és nem történt semmi!!!

"Béke és biztonság" !!! Amiről te beszélsz az az időszak lesz, amikor az antikrisztus megjelenik, eljön és színrelép! Előbb létrehozza, megalapítja, megteremti a "KÁOSZ"-t, hogy senki se érezze magát biztonságban! Aztán mindenkitől elvárja, hogy elkötelezze magát neki és a személyes szabadságát eladja a biztonságáért cserébe! Tehát biztosítja a biztonságodat, de cserében el kell adnod a személyes szabadságodat!

Ez lesz az antikrisztusi idő: "Béke és biztonság"! Jézus csak ezután, ezt követően fog eljönni, visszajönni!

2020. aug. 24. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!