Nem akarok templomba járni de apa azt akarja hogy igen mit tegyek?
Az van hogy lesz egy új laptopom és apa azért vissza akarja mondani mert nem akarok templomba járni.
Az apukám az nagy vallásos de én soha sem voltam imádkozok este és ennyi templomba nem szeretek járni
Mit tegyek?
Nem tudom megérteni vele hogy nem szeretnék járni!! Sos
10es. igazából az zavar hogy mindeképp rá akarja erőltetni még ha nem is megy.
És amit álitottam a szankciót stb... ugyan ekkora erővel történik.
16 éves, tehát diákmelót vállalhat már. Persze attól is függ, hogy hol lakik, de az nem derült ki, hogy egyáltalán keresett-e. Én vidéken lakom, a helyi fb csoportban hirdette egy szintén 16 éves srác, hogy vállal nyári munkát ház körül, legyen az fűnyírás, kerítésfestés, stb... Szerintem ha látja az igyekezetet az apa, akkor templomba járás nélkül is kipótolná a hiányzó részt.
De a srác nem ír sokat, így csak találgatunk persze.
Mindenesetre, a gyereknevelés nem valami demokratikus dolog és nem is jó, ha azzá válik. Sajnos tudok több rossz példát is ismerősi körből, rokonságból így nevelt gyerekekre.
16 éves az illető 13.as.
Az alapértékrend ami nem veleszületett benne van. De mostmár vannak saját gondolatai is hogy eldöntse akar e menni vagy nem.
Diákmelós témát meg zárjuk le amíg nem érkezik a kérdezőtől erre reakció.
Római katolikus vagyok
A diak melót már próbáltam de a nyáron nem előző évben próbáltam
7# na ennyit a te általad annyira károsnak vélt "újrakeresztelőkről". Lám, lám, római katolikus...
Én is unom a munkát, mégis járok, ezt hívják felelősségnek. A kérdezőben pedig ha lenne minimális tisztelet a szülei iránt, akik megdolgoztak az imádott laptopjáért, akkor már a kérdés sem született volna meg, de neki csak más munkájának a gyümölcse kell, tenni nem akar.
19es. Szöveg értelmezés hol marad? Így a bibliai történeteket sem értelmezheted valami jól xd
Nem véletlenül van raktam külön mondat szerkezetbe. Ellenpéldaként hoztam fel mi szerint sokkal szabadabb vallási ágazat és a keresztény vallásban a legszabadabb ágazat.
Lehet azért kaptam erre leértékelést mert hozzád hasonlók rosszul fogták fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!