Jehova tanui! Tenyleg nem 6 nap alatt teremtette Isten a vilagot? Es miert nem szabad vert adni/kapni?
OK! Ma is voltam a Kiralysag teremben, nalunk ugy van az osszejovetel, hogy Vasarnap reggel 10-tol 12-ig(nyilvanos es ortorony tanulmanyozas), es Szerdan 6-tol 8-ig(gyulekezeti bibliatanulmanyozas, teokratikus szolgalati iskola, es szolgalati osszejovetel). De a Vasarnapi ugy van, hogy iden 1 evig delelott 10-tol, aztan Januartol delutan 5-tol lesz, 1 evig igy aztan meg ugy:)
Ma volt a beszelgetes 2 gyulekezeti vennel a kereszteletlen hirnoksegrol, es Szerdan lesz az elso bemutatom a tanitommal. Szia, szep napot neked:)
Az irasotok-stilusabol latom, hogy erett okos es inteligens fiatalemberek vagytok. En ezt nem tudom megerteni, nem zavar titeket, hogy egy SZEKTAHOZ tartoztok, amit egy egy olyan ember inditott el ( Charles T. Russel), aki azt kepzelte, tudja mikor jon a vilag vege? es mik azok a szamok,ahanyan alitolag elnyeritek a mennyek orszagat? szerintetek nem EGY AZ ISTEN es valasi hovatartozastol fuggetlenul lehet ot szeretni es a tanitasai szerint elni? s legalabb nem vagy tarsadalmilag kikozositve.? Ha szerintetek nem udvozulnek csak Jehova Tanui, akkor mi lesz azokkal a tiszta lelku, igaz hitben elo emberekkel, akik meghaltak 1931 elott?
egy marosvasarhelyi, reformatus vallasu, hizo ember vagyok, kerlek ha tudtok valaszoljatok, mert szeretnem tudni ezekre a komoly valaszt es nem piszkalodni szerettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!