Csak keresztényektől kérdezem akik nem Jehovák! Egy keresztény nézhet ilyen tudományos dolgokat ami érdekesek?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=flfd2Jtowig
https://www.youtube.com/watch?v=grO2IRBX8gY
2020. aug. 21. 17:19
11/22 A kérdező kommentje:
Csak ezotériával tilos? Például, varázslat stb...? Vagy az Tanúknak tilos?
2020. aug. 21. 21:11
12/22 anonim válasza:
13/22 A kérdező kommentje:
És nézhetek bármilyen filmet? A spirituális nem gond? Például túlvilági filmek.
2020. aug. 21. 21:50
14/22 anonim válasza:
Túlvilági filmek? :) Az milyen?
Bármilyen filmet nézhetsz, a nagyon ördögi, gonosz filmeket kivéve.
15/22 anonim válasza:
Őszintén nem értem, hogyan merült egyáltalán fel benned, hogy nem nézhetsz ilyesmiket.
16/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok bunkó lenni, de a Tanúk miatt. Náluk tilos a varázslat, mert az a Sátán műve. Disneyben pedig sátánista, szexuális rejtett üzenetek vannak. Egyikben az Oroszlánkirályban a Zordon dala jelenet hasonlít a n**i felvonuláshoz. Bocs a hülye kérdésekhez, de kezdő keresztény vagyok.
2020. aug. 21. 22:16
17/22 anonim válasza:
Keresztén vagyok, és nagyon szeretem a thrillereket, horror filmeket, drámákat, a fantasyt, háborús filmeket, sci-fi filmeket, dokumentumfilmeket. Semmi immorális nincs abban, ha megnézek egy filmet ami elgondolkodtat, vagy meghat, vagy épp megijeszt, vagy amitől katarzist érzek miután megnéztem.
19/22 anonim válasza:
Igazi keresztény nem néz fantasztikus filmeket és horrort meg főleg nem.
20/22 anonim válasza:
# 19 De nagyképű vagy. Ha szerinted ezen múlik, hogy ki az igazi keresztény és ki nem az, akkor vagy az aki nem igazi keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!