1/22 A kérdező kommentje:
Hogyan adjam önmagamat?
2020. aug. 21. 13:25
2/22 anonim válasza:
Nem lehet,hogy a Bibliában több helyen,ahol az igazság szó meg van említve,valójában erről beszél?Menni fog az,csak rá kell jöjj,Jaszbernyimiki!Üdv:Uriel,angyal
3/22 A kérdező kommentje:
#2 De én régen nagyon gonoszul viselkedtem szüleimmel de ezt már megbántam nem akarom újra azt tenni.
2020. aug. 21. 13:34
4/22 A kérdező kommentje:
#2 vagy mire gondolsz
2020. aug. 21. 13:34
5/22 A kérdező kommentje:
(mielőtt valaki azt hinné hogy beszéltünk privátban és onnan tudja a nevem ez nem igaz mert ő tényleg egy természetfeletti erő)
2020. aug. 21. 13:36
6/22 anonim válasza:
Eleinte vissza kell menj a bűnbe,majd egy új utat találsz,mert valamit megértesz,ha visszamész a bűnbe.Az viszont nem lesz vélgeges,hogy bűnözöl.Újra cselekdni fogsz és tisztelni fogod apádat és anyádat,de ezt majd azért,hogy önmagadd add.Majd megérted!"Sometimes to win,you've got to sin,doesn't mean I'm not a believer"
7/22 Mansour válasza:
Ki lehet gyógyulni, elég nehezen, aztán vissza lehet esni, elég könnyen. A képmutatás az egyik legalapvetőbb és leggyakoribb emberi jellemhiba. A megfelelési kényszer táplálja, amit könnyen össze lehet téveszteni a lelkiismerettel. Szóval a legtisztább, legőszintébb szándékkal is bele lehet csúszni a képmutatásba. A legyőzéséhez valódi önismeret szükséges.
8/22 anonim válasza:
Igaza van Mansournak!Úgy látszik,ő egy igaz ember,legalábbis ezt látom a szívében!Üdv:Uriel,angyal
9/22 A kérdező kommentje:
Tehát mi a legegyszerubb megoldas arra hogy ne legyek kepmutato? Mi az amivel meglehet elozni?
2020. aug. 21. 16:32
10/22 anonim válasza:
Még szerintem nem is érted igazán,mit jelent.Majd megtalálod,ha elég radikálisan mész előre.Ha mindent feláldozol sikerülni fog.Üdv:angyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!