1/17 anonim válasza:
Ezt érezni kell és majd akkor megtudod.Ha nem tapasztalod meg,akkor nem tudod.Erről csak kevesen tudnak.Ez az ösvény keskeny és csak kevesen találják meg.Aki megtalálja az újra fog érezni szeretet mindenki iránt.Nem ismer félelmet és mindig jól fogja magá érezni.Az ilyenek arra mennek amerre csak akarnak,de nem tudják honnan jönnek és hová mennek,hanem csak a szeretet hajtja meg őket.Én megmutathatom,de az ellentétén végig kell menj előbb.
2/17 anonim válasza:
Ezt inkább kérdezd meg az emberek kategóriában.
3/17 anonim válasza:
Ismerős lesz majd,ha megtalálod.Nem éreztél másképp gyerekként,mint most?Mármint nagyon kicsiként.Olyasmi lesz.
4/17 anonim válasza:
Vagy egy pszichológus is jókat tudna mondani.
5/17 anonim válasza:
A pszichológusok önszeretet tanulnak az egyetemen,hogy önmagukat adják.Az önszeretet alatt,csak annyit kell érteni,hogy elofgadod önmagadat,nem pedig önimádatot.Én ezt a szót nem is szeretem annyira,mert megtévesztő lehet.
6/17 A kérdező kommentje:
#3 igen teljesen más voltam , mostani énem tiszzta roncs
2020. aug. 20. 12:03
7/17 anonim válasza:
Szerintem is inkább emberek kategória. Azt jelenti, hogy úgy viselkedsz mások előtt, hogy a valódi személyiségedet mutatod, nem pedig mások elvárásának felelsz meg. Talán így lehetne megfogalmazni.
8/17 anonim válasza:
önmadad adni - azt jelenti, "Légy hű önmagadhoz!" Vagy más szóval a szellem-lélek-test harmonikusan és teljes jelenlétben van. (ha a testem mást akar, mint a szellemem, ha a lelkem valami múltbéli sérelmen rágódik akkor ez megbomlik nem tudok önmagam lenni, nem tudok jelen lenni 100%-ban szétesek - ami többnyire bajok forrását is jelenti)
9/17 anonim válasza:
#7 Nagyon jól leírja.Nem vagy messze az Isten országától!
10/17 anonim válasza:
Vállalod magad.Szembe nézel önmagaddal az Ige tükrében. A hibáidat, a gyarlóságaidat, az erőtlenségeidet, a javítani valóidat, és a pozitív dolgaid mindegyikét.
Amolyan számadásnak hívjuk, amit időről-időre megtesz az az ember aki fejlődni akar.
Ilyenkor a gyomokat kihúzgáljuk, és helyére virágokat ültetünk.. Aztán egy idő után a gyomok eltűnnek. Így érsz befejezésre, mire elérkezik a végső számadás az életedről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!