9 Te ne beszélj Istenről addig, amíg ezoterikus dolgokkal egyetértesz és bólogatsz rájuk.
Jak.1-
5.
Ha pedig valakinek közületek nincsen bölcsessége, kérje Istentől, a ki mindenkinek készségesen és szemrehányás nélkül adja; és megadatik néki.
6.
De kérje hittel, semmit sem kételkedvén: mert a ki kételkedik, hasonlatos a tenger habjához, a melyet a szél hajt és ide s tova hány.
7.
Mert ne vélje az ilyen ember, hogy kaphat valamit az Úrtól;
8.
A kétszívű, a minden útjában állhatatlan ember.
11 nálad azt jelenti az "önmagad adni"- hogy másoknak őrjöngve parancsot adsz, ki-mit tegyen, mit szívleljen meg? Gratula.
A 8 és a 10 jó. Bízzuk a kérdezőre, mit akar tenni a válaszokkal.
én pl. most önmagam adtam.
Olvasd el birtalan balázs - sorskönyv nélkül című könyvét. Néha felesleges dolgokról beszél, de az egész könyvet érdemes elolvasni.
Önmagad akkor lehetsz, ha felnőtt döntés alapján viselkedsz úgy, ami a szívednek megfelelő. Ehhez le kell égesd a sok beléd ültetett sémákat, közben fel kell vedd a szabadságodat.
Olvasd el a könyvet. Abban is segít, hogy hogyan találhatsz jó pszichoterapeutát.
Szia
Bibliai értelemben (ha már vallás kategória): "Krisztussal együtt oszlopra vagyok feszítve. Többé nem önmagamnak élek, hanem olyan életet élek, amely összhangban van Krisztussal. Igen, úgy élem az életemet a testben, hogy hiszek Isten Fiában, aki szeretett engem, és önmagát adta értem."
Titusz 2:14
"Jézus önmagát adta értünk, hogy megszabadítson minket mindenfajta törvénytelenségtől, és megtisztítson magának egy népet, amely az ő különleges tulajdona, és amely jótettekben buzgó."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!