Jehova Tanúi! Miért erőlködtök ha a ti "bibliátok" hazudik és sok mindenben téves? Nem is vagytok keresztények! Erre nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért...
1. Jézus azt mondta, hogy "Atyám házában sok hely van, ha nem így volna, megmondtam volna nektek"
Soha nem volt olyan, hogy 144 000 férőhely van ott.
2. Nem oszlopon halt meg a keresztények Istene (mármint a Jézus), hanem a kereszten!
3. Olyan nincs, hogy a Biblia azt írná, hogy a születésnapot és a karácsonyt ne ünnepeljük. Sőt nem csak ezek az ünnepek pogány szokás, hanem pl. nem tudom... Igazi keresztények segítsetek, hogy mi volt még pogány szokás vagy milyen pogány találmányok vannak még!
és látod??
megint nem a kérdésre felvetésre reagáltál mint egy olyan valaki aki sértett, és séretettségénél fogva védekezik De nem tisztázza a helyzetet es fogalmakat.
sajnálom de tévedsz.:)
minden esetre azt kívánom, hogy amikor feltámadunk mind, akkor jó ítéletre támadj fel te is.
Shalom
Vidiripi
"Vitázok én nagyon szívesen a Te Bibliádból is."
Filippi 2:6 (Károli)
Filippi 2:6 (Ú.V.F.)
görögből vitázz
ne őrtorony aknamunkából amielyik előírja, hogy mit gondolj egy igevers hallatán.
józan ész és tenyek alapján juss el az igazságig. mert az ujvilág fordításból nem fogsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!