Keresztények! Ha a feltámadás után boldogtalan leszek megint, akkor megkérhetem vajon Jézust, hogy hozza vissza a kutyámat? Sajnos haldoklik, és már az élete végén jár.
Kedves kérdező!
A feltámadás után lehetetlen hogy boldogtalan legyen a Mennyben a lélek. Szerintem nem is lesznek emlékek, hiszen azok csak elszomorítják az embert, mert tudják, hogy esetleg valakijük nem lehet ott.
Őszinte sajnálatomat szeretném kifejezni. Együttérzek veled, egy párévvel ezelőtt 9 évesen elkellett altatnom a Sharpei-labrador kutyusomat, csontvelő rák miatt, amikor már nagy fájdalmai voltak. ):
Azonban bármilyen fájdalmasan érint is, az állatokat nem az örök élet kilátásával teremtette. Valamint az ember élete sem a "mennyben" folytatódik a halál után. Ha valaki méltó a feltámadásra, az a Földre fogja visszakapni az életét, amikor Krisztus uralma a földön is helyre állitja a rendet.
Sajnálom, hogy nem irhatok szebb dolgot.
Nagyon szuper! Köszönöm a válaszokat! :) Ha én mély keresztény vagyok, akkor remélem megérdemlem a feltámadást, és talizhatok a kutyámmal megint. Hamarosan visszük az állatorvoshoz a 13! éves kutyánkat.
Vagy ha nem is találkozhatok a kutyámmal, akkor legalább új állatokat kapok majd az új Földön. Például egy oroszlánt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!