Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek, ha gyűlölnek?

Mit tegyek, ha gyűlölnek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

8 Eszembe nincs a beszédeden gondolkodni.

Mikor Jézus kiküldte a tanítványait felkészítette rá őket, hogy mindenki fogja gyűlölni őket-ezt linkeltem be. De ezek szerint még olvasni sem tudsz:D

És még én vagyok önimádó:D mert te nem tudsz olvasni, aha, értjük:D

2020. aug. 16. 22:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Szóval, ha a szeretet nem oldja meg a gyűlöletet, akkor a vallás szerint, ha megütnek, tartsam oda a másik orcámat is? Mert én erre nem vagyok képes.
2020. aug. 16. 23:36
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
ha még egyszer valaki leírja azt, hogy a keresztények átlagos IQ-ja 80, szólok a moderátoroknak
2020. aug. 16. 23:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdezo, nyugodtan zard ki az eletedbol azt, aki gyulol! (ha lehetseges)

nem kell ujra meg ujra jot tenni vele, keruld el

2020. aug. 16. 23:45
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

12 Nem akartam már többet ide írni, de kell:

Titushoz írt levél 3. rész

1.

Emlékeztessed őket, hogy a fejedelemségeknek és hatalmasságoknak engedelmeskedjenek, hódoljanak, minden jó cselekedetre készek legyenek,

2.

Senkit ne szidalmazzanak, ne veszekedjenek, gyöngédek legyenek, teljes szelídséget tanusítván minden ember iránt.

3.

Mert régenten mi is esztelenek, engedetlenek, tévelygők, különböző kívánságoknak és gyönyöröknek szolgái, gonoszságban és irígységben élők, gyűlölségesek, egymást gyűlölők valánk.

4.

De mikor a mi megtartó Istenünknek jóvolta és az emberekhez való szeretete megjelent,

5.

Nem az igazságnak cselekedeteiből, a melyeket mi cselekedtünk, hanem az ő irgalmasságából tartott meg minket az újjászületésnek fürdője és a Szent Lélek megújítása által,

6.

Melyet kitöltött reánk bőséggel a mi megtartó Jézus Krisztusunk által;

7.

Hogy az ő kegyelméből megigazulván, örökösök legyünk az örök élet reménysége szerint.

8.

Igaz ez a beszéd, és akarom, hogy ezeket erősítsed, hogy igyekezzenek jó cselekedetekkel előljárni azok, a kik Istenben hívőkké lettek. Ezek jók és hasznosak az embereknek;

9.

A balgatag vitatkozásokat azonban és a nemzetségekről való tudakozásokat, és a civakodást és a törvény felől való harczokat kerüld; mert haszontalanok és hiábavalók.

10.

Az eretnek embert egy vagy két intés után kerüld;

11.

Tudván, hogy az ilyen romlott, és vétkezik, önmaga is kárhoztatván magát.

2020. aug. 16. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
A keresztények átlagos iq-ja 80.
2020. aug. 17. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!