Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek, ha gyűlölnek?

Mit tegyek, ha gyűlölnek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 21:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Ez így megválaszolhatatlan.

Kik és miért gyűlölnek?

Hogyan fejezik ki a gyűlöletüket?

2020. aug. 16. 21:37
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Ez miért a vallás kategória?
2020. aug. 16. 21:43
 3/16 anonim ***** válasza:
55%

Jel 18,2

És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé

2020. aug. 16. 22:06
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
A gyűlölet azt rombolja aki gyűlöl, és nem a gyűlöltet.
2020. aug. 16. 22:07
 5/16 anonim ***** válasza:
75%

3+4

Ez az enyém kérdező, hogy tudd Isten szeme mindent lát:

Zsolt 109,3

És körülvesznek engem gyűlölséges beszédekkel, és ostromolnak engem ok nélkül.

17.

De óvakodjatok az emberektől; mert törvényszékekre adnak titeket és az ő gyülekezeteikben megostoroznak titeket;

18.

És helytartók és királyok elé visznek titeket érettem, bizonyságul ő magoknak és a pogányoknak.

19.

De mikor átadnak titeket, ne aggodalmaskodjatok, mi módon vagy mit szóljatok; mert megadatik néktek abban az órában, mit mondjatok.

20.

Mert nem ti vagytok, a kik szóltok, hanem a ti Atyátoknak Lelke az, a ki szól ti bennetek.

21.

Halálra adja pedig testvér testvérét, atya gyermekét; támadnak magzatok szüleik ellen, és megöletik őket.

22.

És gyűlöletesek lesztek, mindenki előtt az én nevemért; de a ki mindvégig megáll, az megtartatik.

2020. aug. 16. 22:09
 6/16 anonim ***** válasza:
63%

Azt képes vagy felfogni, hogy nem a bibliai idézeteidet akarta olvasni hanem azt, hogy mit tegyen ha gyűlölik?

Tudom, hogy egy átlagos - IQ = 80 - kereszténynek nehéz volt felfogni a kérdést, de hátha most sikerül.

2020. aug. 16. 22:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Legtöbbször Istenhez fordulok, ha nagyon bánt valami, de nem vagyok templomba járó. Nagyon szeretném ha harmónia és szeretet venne körül, mégis legtöbbször gyűlöletet kapok. Tudom, hogy rendkívül érzékeny ember vagyok, és koromhoz képest naiv. De szeretettel fordulok a legapróbb lény felé is, és szeretek segíteni másokon. Mégis mások csak a negatív dolgokat veszik észre bennem. Nagyon sokat kéne írnom, hogy konkrétabb legyek, ezek nem megoldható problémák. A lényeg, hogy nagyon felzaklat a gyűlölet, és nem tudom mit kellene tennem. Hiába próbáltam szeretettel viszonyulni, nem oldotta meg a problémát. Egyetlen út, hogy kizárjam az ilyen embert az életemből? De pont ezért a vallás kategória, mert Isten válasza nem ez lenne.
2020. aug. 16. 22:15
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha sokan gyűlölnek akkor el kell gondolkodni azon, hogy vajon mindenki hülye és csak te vagy helikopter.

Abból amit leírtál egy önimádó puncinak tűnsz

2020. aug. 16. 22:18
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
6 Engem gyűlöl "okoska":D
2020. aug. 16. 22:26
 10/16 anonim ***** válasza:
annyira vicces vagy!
2020. aug. 16. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!