Ez így megválaszolhatatlan.
Kik és miért gyűlölnek?
Hogyan fejezik ki a gyűlöletüket?
Jel 18,2
És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé
3+4
Ez az enyém kérdező, hogy tudd Isten szeme mindent lát:
Zsolt 109,3
És körülvesznek engem gyűlölséges beszédekkel, és ostromolnak engem ok nélkül.
17.
De óvakodjatok az emberektől; mert törvényszékekre adnak titeket és az ő gyülekezeteikben megostoroznak titeket;
18.
És helytartók és királyok elé visznek titeket érettem, bizonyságul ő magoknak és a pogányoknak.
19.
De mikor átadnak titeket, ne aggodalmaskodjatok, mi módon vagy mit szóljatok; mert megadatik néktek abban az órában, mit mondjatok.
20.
Mert nem ti vagytok, a kik szóltok, hanem a ti Atyátoknak Lelke az, a ki szól ti bennetek.
21.
Halálra adja pedig testvér testvérét, atya gyermekét; támadnak magzatok szüleik ellen, és megöletik őket.
22.
És gyűlöletesek lesztek, mindenki előtt az én nevemért; de a ki mindvégig megáll, az megtartatik.
Azt képes vagy felfogni, hogy nem a bibliai idézeteidet akarta olvasni hanem azt, hogy mit tegyen ha gyűlölik?
Tudom, hogy egy átlagos - IQ = 80 - kereszténynek nehéz volt felfogni a kérdést, de hátha most sikerül.
Ha sokan gyűlölnek akkor el kell gondolkodni azon, hogy vajon mindenki hülye és csak te vagy helikopter.
Abból amit leírtál egy önimádó puncinak tűnsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!