Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kikkel élünk majd együtt a...

Kikkel élünk majd együtt a Mennyben?

Figyelt kérdés
Lehet én sem jutok be oda, de ha környezetemben körülnézek nem találok jó embert. A számítógépes játszótársaim és haverok csak azt tudják mondani, hogy "ge-ci, bammeg, kicsinállak, stb." Persze ezeket viccből, csak ez a szavuk járása... Aztán vannak a szomszédok, akik csak szarakodnak az emberrel, a munkahelyen úgy tesznek be egymásnak ahogy akarnak. Az egyikőjük pl. beköpött, hogy rosszul csinálok valamit, kidobtak. Ez egy olyan gáncsos, irigy világ, közöttük Orbánka Lőrincke és csapata meg emebből az irányból ver át és hazudik. Egyáltalán van normális ember?
2020. aug. 15. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-nél pont van.
2020. aug. 15. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Gyónással meg lehet tőlük szabadulni, Isten eltörli a bűnöket, amit neki mondasz el(a pap csak közvetítő) Tehát kedves kérdező, folyamatos gyónás, szentáldozás, Bibliaolvasás tart azon a szellemi, lelki szinten, hogy azt mondhassam: Uram fel akarok készülni az országodra. Egyébként akik csúnyán beszélnek hívő emberek? Nekem az általános iskolai barátaim voltak ilyenek, s akik ígybeszélnek, szerintem másokkal is ilyenek, bántóak, mármint én ezt tapasztaltam sajnos.
2020. aug. 15. 23:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Bűnös emberek, akik a bűneik legalizálására segítségül hívták Jézust.

Lesz nagy sutyorgás, árulkodás, hátbaszúrás ott is...és ha bedőlsz, lehet jobban megiszod a levét, mint Ádám és Éva.

2020. aug. 15. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem akik eltaszították magukat tőle azok szívják meg, nem kell értünk aggódnod kedves 666.
2020. aug. 16. 00:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Bűn nincs a mennyben.
2020. aug. 16. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!