Kikkel élünk majd együtt a Mennyben?
Istennek soha nem volt terve, hogy ilyen világban éljenek az emberek.
Ahogy az sem, hogy az emberek meghaljanak. Ennélfogva az sem, hogy az égbe menjenek más életformában.
Jézus szavai kijózanitóak.
(János 8:22, 23) . . .” 23 Így folytatta: „Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok.
Egyetlen ember mondhatta el magáról hogy onnan jött, és ezért jogosúlt is visszamenni. Jézus az ember Földi örök életét váltotta meg, nem az égit.
Az ember nem az égből jött, és nem is oda tér vissza.
(1Mózes 3:19) 19 Arcod verítékével eszed a kenyered, míg vissza nem térsz a földbe, mert abból lettél. Mert por vagy, és a porba térsz vissza.”
A Feltámadás lehetősége pedig épen ezért a Földre vonatkozik, mert Istennek ez volt mindig is a szándéka, ezért hozta létre a Földet, és a Rajta élőket, ez az otthonunk.
"Hát ez az... Kérdezted az istenedet?"
Igen, az a baj, hogy azt mondta, hogy közel a vég, azért ilyen a helyzet.
Igen a körülmények ma is nagyon visszahúzóak. De korábban is ha valaki nem beszélt csúnyán ritkaságszámba ment én mégis eltökéltem már gyermekoromban hogy nem fogok csúnyán beszélni és küzdelmesen (mivel akkor minden ismerősöm vagy barátom káromkodott) de meg is tartottam. Meg is jegyezte egyszer az egyik osztálytársam hogy hogy lehet az hogy én nem beszélek csúnyán! A munkahelyi irigységet szerintem már mindenki átélte valamiképpen. Normális emberek is vannak még csak kevesebben és ritkábban lehet velük találkozni! A mennyben nem lesz irigység, bűn sem lesz az utolsó ítélet után többé! Talán ez az Ige segítségedre lehet:
"...A miket szem nem látott, fül nem hallott és embernek szíve meg se gondolt, a miket Isten készített az õt szeretõknek." 1 Kor. 2,9
Üdv: Gábor
7
A mennybe csak olyanok kerülnek be akit Isten igazság szerint méltónak tart rá, ott már senki nem fog jóra változni annak itt a földön már meg kell történnie előtte az Ő Szent Lelke által.
Üdv: Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!