Jèzus ha Isten a háromság szerint,akkor az alábbiakban Önmagához imádkozott?
János.17:3."Az pedig az örök èlet,hogy megismerjenek tèged az egyedüli igaz Istent ès akit elküldtèl a Jèzus Krisztust"
János.17:5.Most tehát,Atyam,dicsőíts meg,hadd legyek melletted,ès hadd kapjam meg azt a dicsősèget,amelyben akkor volt rèszem,amikor melletted voltam,mielőtt a világ lett"
18."Ferditès".Mondja az aki nem ismeri a fordítók anyagát,munkáját ami az alap kidolgozásához kell,ès a nyelvek amihez nem tudsz hozzászólni.
Nem is tudom egy emberben ennyire hiányzik az önismeret,miközben elhiszi magát.
*Bolha mondja az elefántnak"állj fère az utamból".*
Én magam nem vagyok nyelvész, de ismerem a nyelvészek véleményét az Új-Világ fordításról: röviden inkább ferdítésnek lehet azt nevezni. Nem nyelvi szempontok vezették őket, vagy a Szent Lélek, hanem a felekezeti hamis tanítások alátámasztása volt a cél: ennek érdekében nevetséges ferdítések és az eredeti szöveg erőszakolása történt tömegével. Ezek alapján szíves engedelmeddel jómagam is - a nyelvészek véleményére alapozva - ferdítésnek nevezem az UV "fordítást". A cél nem a csúfolás, hanem a nyilvánvaló tény még nyilvánvalóbbá tétele, illetve a hazugság visszaszorítása.
22"felekezeti hamis tanitások"
Mondja az aki a felekezeti èrdekek miatt kèpes megvèdeni azt a Szentháromságot ami biblián kívüli tantètel ami mèg az inkvizíciót is kèpes volt lètrehozni ès hadd ne soroljam mert akik tudatlanul kővetik a dogmát nem èrdemlik meg.
22.A linkel kapcsolatosan:
Tudod,hogy a Oroszország egy harcias nemzet aki nem szereti ha valaki nem fog fegyvert.
A tanúk mar nem előre jártak így sok országban.
Kèrdezzelek meg?
Jèzus ès az apostolok fogtak fegyvert?
Nem.
Jèzus arra tanította a követőit,hogy ne hadakozzanak.
Azt mondta"aki fegyverrel hadakozik,fegyver áltál fog meghalni.
Egyszóval a fegyver gyilkosságra van gyártva.
Nem csak Jèzus hanem a tízparancsolat is azt mondja "ne őlj"
Te felkèszülsz fegyverrel,hogy ha kell öld meg embertársadat?
Hat a linked vèdelmèn vagy,azèrt tetted fel.
Látod,hogy a Szentháromság mire tanit?
Mièrt nem pártolod azokat akik nem fognak fegyvert?
Ugye fèlsz a bibliat követni,ès a bèkèt?
Vèded a háború istenèt?
Akkor jó helyen vagy,mert támadod azt akik a bèkèt keresik.
A linkedbe a Biblia csak kifogás,hogy UVF,valóság a fegyver megtagadása.
25.Tudod az általad leírtakat bizonyítani?
Utánnanèztem ès bajod lehet belőle.
"Utánnanèztem ès bajod lehet belőle."
Miért fenyegetsz nyilvánosan vagy úgy általában fórumozókat? Elég gerinctelen dolog az efféle fenyegetőzés. Én se komálom a 25-ös hozzászólót, de eszembe nem jutna fenyegetni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!