Más vallások, egyházak hívei miért tartják különcnek a katolikusokat?
Figyelt kérdés
Nagyon sok kérdést-kommentet olvastam itt a GYK-n a téméval kapcsolatban, és arra kellett rájöjjek, hogy a katolikusok ellen hadjárat folyik a más egyházak hívei részéről. Én érzékelem ezt csak így, vagy többi katolikus is lát benne rációt?
FONTOS! A kérdésnek nem az ellenségeskedés a célja! Az nem Istentől való.
2020. aug. 14. 21:59
31/33 anonim válasza:
Számomra a protestánsok kevésbé elfogadónak, fanatikusabbnak tűnnek. Legalább is azok, akiket én ismerek. Pl. Harry Pottert nem olvashat a gyerek. Ráadásul Orbán is református.
32/33 anonim válasza:
Én hiszek a bibliai úrvacsorában, de a pápa hamis tekintélyében nem hiszek, a szobrok előtti térdeplő hasznosságában sem, az ostya nap alakú tartóban való imádásában sem hiszek.
33/33 anonim válasza:
És akkor miben hiszel utolsó?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!