Mi lett volna ha Ádám és Éva meg sem születik?
Sajnálom, azt hittem, nyitott vagy, ha már ilyen újszerű kérdést teszel fel ebben a kategóriában
Pont az előbb fejtettem ki, hogy a Biblia nem a tudomány dolgában illetékes, a tudomány pedig nem a valláséban, így természetesen nem fogsz találni evolúcióra vonatkozó passzust benne.
De ha szó szerint kellene értelmezni, akkor miért van két különböző teremtéstörténet is?!
Az embert egyszer Mózes 1. Könyve 1:27.-ben teremti meg Isten, utána Mózes 1. Könyve 2:7-ben ismét, illetve a növények megteremtése is meg van ismételve
Megkérdezhetem egyébként, hogy milyen vallású vagy? (#9 voltam)
"Igazán ijesztő hogy ilyen embereknek van szavazati joga."
Ahogy az is, hogy az ateisták egy része még mindig nem érti, hogy a kereszténység és a kreacionizmus nem ugyanaz. Sőt, igazából a kereszténység elutasítja a kreacionizmust, függetlenül attól, hogy a kreósok a Bibliával dobálóznak.
"kereszténység és a kreacionizmus nem ugyanaz."
Valóban nem, de a kreósok egy kisebb halmaz a kereszténységen belül. Nem minden keresztény krecionista, de minden krecionista keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!