Mikor a válaszolók a bibliából nyomnak be 5, 6 idézetet, azt szerintetek fejből mondják, vagy kimásolják valahonann?
Hallgasd meg, és mindent meg fogsz érteni, és nem fognak tudni bevinni a sűrűbe, rögtön tudni fogod honnan jön:
En nem szoktam idezni, de biztos, hogy nem fejbol irjak, hiszen szo szerint kell pontosan tudni.
Pl. en a legmodernebb nyelvezetu Bibliat hasznalom, es nem birom elkepzelni, hogy valaki meg tudja jegyezni a kozepkori, ódon forditas mondatait, amiket itt latok.
Fent van a neten minden forditasu es kiadasu Biblia, rakeres (ha kb. tudja, hol van), es copy - paste.
Vagy ha mar irt a temaban, akkor visszakeresi a sajat valaszait.
2 És megint ostobaságot mondtál:DD mert ehhez kell egy láthatatlan vezető, aki súg:)
Benne van a linkben, hogy működik, de ha valaki 1 órát nem szán egy témára, azt oda viszik, és olyan sűrűbe amibe csak akarják. Lásd téged. Akkora ostobaságot mondasz mint a szél. Meg is érdemled.
(2-es vagyok)
kedves 4-es,
En???
Mit nezzek egy amerikai punkosdista karizmatikus terito videojaval?
"És megint ostobaságot mondtál:DD mert ehhez kell egy láthatatlan vezető, aki súg:)
Benne van a linkben, hogy működik, de ha valaki 1 órát nem szán egy témára, azt oda viszik, és olyan sűrűbe amibe csak akarják. Lásd téged. Akkora ostobaságot mondasz mint a szél. Meg is érdemled."
Miután kétszer leírtad, hogy mekkora ostobaságot írtam "már megint" (?), talán magyarázd meg, mit nézzek egy amerikai punkosdista karizmatikus téríto videoján, amire rámotyogták a magyar szoveget.
De vigyázz, nehogy valami ostobaságot írj, mert nem tudod, ki vagyok.
6 *egy amerikai punkosdista karizmatikus terito
Ezek után végképp nem érdekel, hogy ki vagy.
Semmiféle térítés nincs benne, hanem a Biblia és a Szent Lélekről van benne szó, az alapjaitól és még sok minden alap ahhoz, hogy valaki értse a
Bibliát.
Ennyit rólad. Szóval ezek után, hogy egy órát képtelen voltál egy témának szentelni, ellenben tolod az ostobaságodat-végképp nem érdekel, hogy mit akarsz mondani. Legközelebb, ha egy témához szólsz, azt tedd úgy, hogy legalább a minimum alapját tudd. A legminimumabb alapját. Vagy maradj csendben.
Én szoktam idézni amikor bibliai témáról van szó és az idézetet kíván. Többnyire fejből, abban az értelemben, hogy tudom melyik sorok illenek a témához és azokra rákeresek egy online Bibliában, hogy a helyét is megtudjam adni. Így kikereshetők és pontosak lesznek az idézeteim, valamint ezzel magamat is ellenőrzöm, hogy jól emlékszem-e a szövegre és valóban illik-e a témához. Van amikor nem emlékszem a pontos szövegre, de azt tudom, hogy kb. hol van vagy hol lehet a Bibliában szó az adott témáról. Ilyenkor kikeresem azt a részt, majd átolvasom és próbálom a téma szempontjából lényeges részeket kiidézni.
Amikor bibliai kérdésekről van szó, fontos idézni, mert a vitapartner első kérdése általában az, hogy "Ezt honnan veszed?", "Hol van ez leírva?".
8 Biztos, hogy nem nézted meg, különben ha megnézed, ezt nem írtad volna le:
egy amerikai punkosdista karizmatikus terito
Dereck Prince: Korunk legnagyobb prófétája és tanítója volt, már elköltözött, milliók nevelkedtek fel rajta-milliók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!