Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A lézeres szemműtét hiúságnak...

A lézeres szemműtét hiúságnak számít? Isten elítéli ezt?

Figyelt kérdés

Szeretném megcsináltatni a szememet, -6,5 dioptriás mindkettő. Nagyon nincsen önbizalmam így, mert nagyon vastag az üveg...

27 F

2020. aug. 4. 09:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha saját magad fizeted meg, akkor nem bűn. Meg úgy tudom gyűjtik a szemüvegeket, akik megcsinálták, amiket odaadnak akiknek nem telik erre, úgyhogy szerintem hálás is érte az aki megkapja :)
2020. aug. 4. 17:50
 12/26 KZitus ***** válasza:
100%

#5 kommented

Hogy lehet ennyire torz tükörben látnod a saját helyzetedet? Ha úgy lenne ahogyan ott leírtad, akkor nem is ehetnél, hiszen naponta sok ezer gyermek hal meg éhen! Te pedig "dőzsölsz" az ennivalóban hozzájuk képest.

Szóval gondold át ezt és lásd Istenszemszögéből a dolgod. Krisztus azt mondta, a betegnek van szüksége orvosra....és a te szemed jelenleg beteg...

2020. aug. 4. 18:43
 13/26 KZitus ***** válasza:
100%

....egy kis másfajta segítség....

A rokonom szemeit Debrecenben műtötték, ott időről időre kedvezmények vannak. A rokonom is egy ilyen alkalommal műtötték, így félmillió alatt megúszta a két műtétet...hát ha ettől a lelkiismereted és a zsebed is megnyugszik kissé :-)

2020. aug. 4. 18:48
 14/26 A kérdező kommentje:
én ha megyek csak a legdrágábbra megyek és csak Pestre, általában igaz az, hogy ha valami drágább akkor jobb is, különben ha fordítva lenne akkor nem lehetne eladni.
2020. aug. 4. 20:25
 15/26 anonim ***** válasza:
39%

Sok embernek nem sikerül a műtét, nem szeretnek belevágni. Én sem mertem, mert nem akarok megvakulni. Ezeket eltitkolják a nyilvánosság előtt. Valakinek újra visszaromlik a látása.

Ha meg ezután csajozol és gyereked lesz, a feleséged csodálkozni fog, hogy miért lett vakegér gyereke, azért mert eltitkoltad előle. Ez viszont rosszabb mert hazugság.

2020. aug. 4. 21:04
 16/26 A kérdező kommentje:

Pont az ilyen utolsók miatt akarom megműttetni, hogy merészelsz engem vakegérnek mondani te csicska??? Mondják, hogy fogadd el magad stb. Aztán jön egy ilyen sz*rrakás és úgy lehoz az életről, hogy kedvem lenne leugrani a hídról.

Azt elfelejted, hogy te is lehetsz vak, mondjuk ha egy jól irányzott ütéssel szemen kaplak ;)

2020. aug. 4. 21:09
 17/26 Miss Endzsi ***** válasza:
61%
És te vagy a hívő. Ilyenek járnak templomba, vicc.
2020. aug. 4. 21:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy Isten mit gondol a mutétről! Ilyen istennek nem tetsző beszéddel és viselkedéssel ez már nem oszt nem szoroz. Ha tényleg istennek tetsző életet akarsz élni felejtsd el ezeket a szavakat és az ilyen tetteket amikkel fenyegetőzől! Remelem tudod hogy már maga szándék és a gondolat is bűn!
2020. aug. 4. 22:00
 19/26 A kérdező kommentje:
a provokálás nem bűn? :(
2020. aug. 4. 22:05
 20/26 anonim ***** válasza:
65%
Boldogok a vakok...
2020. aug. 4. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!