Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A lézeres szemműtét hiúságnak...

A lézeres szemműtét hiúságnak számít? Isten elítéli ezt?

Figyelt kérdés

Szeretném megcsináltatni a szememet, -6,5 dioptriás mindkettő. Nagyon nincsen önbizalmam így, mert nagyon vastag az üveg...

27 F

2020. aug. 4. 09:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, Isten elítéli ezt a dolgot
Nem az
40 szavazat
1 2 3
 1/26 Miss Endzsi ***** válasza:
0%
Extránvékonyitott lencse?
2020. aug. 4. 09:43
 2/26 anonim ***** válasza:
90%

Isten vaksinak teremtett maradj is az!

Ugye csak provokáció a kérdés?

Ember, nem egy mellműtétről beszélünk vagy egy szájfeltöltésről hanem egy egészségügyi műtétről! Ha ennyire sarkítottam akarunk gondolkozni akkor a szemüveg is bűn mert látunk vele és minket isten jó szemmel teremtett volna ha látni azt akarna hogy lássunk?

2020. aug. 4. 10:10
 3/26 anonim ***** válasza:
93%
Kinek ártasz vele, ha megcsináltatod? Senkinek! Hát akkor??
2020. aug. 4. 10:11
 4/26 anonim ***** válasza:
5%
Isten szava mivel ér többet, mint a sajátod?
2020. aug. 4. 10:39
 5/26 A kérdező kommentje:
A kérdés azért vetődik fel mert olyan 600-700 ezer forint körül van, és rengetegen éheznek a világban, vannak akik nálam sokkal rosszabb sorban vannak. Nekem ez önbizalmat adna nagyon. De a mindennapi életben elboldogulok szemüvegesként, csak az a baj, hogy így nem merek kiállni magamért.
2020. aug. 4. 10:55
 6/26 anonim ***** válasza:
91%

Aki éhezik annak a szemüveg is egy vagyon, sokan vannak akik azt sem engedhetik meg maguknak. Én úgy vélem, hogy a gondolat meneted több sebből vérzik.

Persze ha leveszed a számládról azt a 700ezer forintot + a műtét járulékos költségeit (szempcsepp, napszemüveg, utazás) és egy az egyben el adományozod méghajolok előtted, de ha nem ez a terved hanem azt a pénzt így is úgy is elköltenéd másra akkor menj és csináltasd meg és lehetőleg ne keverd bele a szegényeket mert akkor enned és ruházkodnod is felesleges.

2020. aug. 4. 11:21
 7/26 Mansour ***** válasza:
88%
Most komolyan, ha nem csináltatod meg a műtétet, akkor azt a pénzt odaadod az éhezőknek?
2020. aug. 4. 11:22
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is adhatsz belőle.

Jó helyet találok majd neki. :)

2020. aug. 4. 16:54
 9/26 Dongaben ***** válasza:
89%
Én 11-es vékonyított lencsés szemüveget viselek. Az önbizalmam határtalan! Nem ezen múlik...
2020. aug. 4. 17:14
 10/26 Dongaben ***** válasza:
100%
Ha azon gondolkodsz, hogy az istened elítéli ezt, akkor már meg is van az önbizalomhiány oka...
2020. aug. 4. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!