Ha a bibliát egyszerű emberek írták akkor a hívők miért mondják azt hogy ami benne vagy az szent és igaz?
Ha a bibliát egyszerű halandó emberek írták ráadásul nagyon régen amikor még tudatlanok voltak az emberek amikor még nem tudták azt hogy a villámot csak a természet okozza amikor még nem tudták azt hogy a hullócsillag csak egy kődarab és nem Zeusz száguld végig a égen , tehát nagyon régen írták egyszerű halandó emberek amikor még a tudomány gyerek cipőben járt mégis a hívők erőszakos propagandával akarnak mindenkit rávenni a biblia olvasására mert ami benne van az szent és igaz minden.
Olyan szent könyvnek hiszik hogy mindent elhisznek ami benne van.
Pedig ezt a könyvet nem Isten írta mégis annyira rá akarnak venni hogy olvasgasam ezt a propagandát hogy az nem igaz főleg a Jehova tanúi ,na ők tényleg erőszakos propagandával akarják terjeszteni a hitüket.
Butitsák az embert.
Mózes tábláit Isten írta, és a zsidó népet választotta papi népének. A tízparancsolat az egész világon elterjedt és az emberiség jó része további törvényeket alkotott ebből a tízből. Villámok nincsenek összekötve
Isten személyiségével a Bibliában. Megértem, hogy a Jehovák tolakodónak tűnnek. A Biblia elolvasása csak annak javasolt aki Istenkereső és egyre többet szeretne tudni Róla. Akik nem Istenkeresőek úgysem kezdik el. Te melyik vagy?
Ahelyett, hogy itt füstölögsz, talán megírhatnád nekik, hogy "Bocs, de engem ez egyáltalán nem érdekel. Ne írj többet ezzel kapcsolatban" vagy hasonló.
Ami a kérdésed illeti, engem az győzött meg, hogy a Biblia Isten szava, hogy sok prófécia beteljesedett, amit ír. Pl. napjainkban teljesedik, ami az első században lett megjövendölve, hogy pusztítják a földet. Ezt egy olyan korban írták le, amiben hírből sem ismerték a környezetszennyezést.
Tisztelt Kérdező!
Eredeti kérdésedre:
Szerintem azért kellene elolbasnod a bibliát, hogy tudd miről beszélnek az emberek, mire hivatkoznak, mit fed az a sok mindenki álltal hétköznap is használt sok kifejezés, szólás-mondás. És amikor hozzászólsz ne látszon első mondatod után, hogy éppen olyan téren osztod az észt, amihez kicsit sem szagoltál hozzá.
... mint pl ez a kérdésed.
Azért vannak a szabályok hogy megszegjük őket ,ellenszegülőnek lenni bátorság ti nem mertek isten ellen fellázadni mert féltek gyávák vagytok.
De Sátán bátor volt ellenszegült neki és én is kemény bátor akarok lenni nem félek istentől !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!