Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha a bibliát egyszerű emberek...

Ha a bibliát egyszerű emberek írták akkor a hívők miért mondják azt hogy ami benne vagy az szent és igaz?

Figyelt kérdés

Ha a bibliát egyszerű halandó emberek írták ráadásul nagyon régen amikor még tudatlanok voltak az emberek amikor még nem tudták azt hogy a villámot csak a természet okozza amikor még nem tudták azt hogy a hullócsillag csak egy kődarab és nem Zeusz száguld végig a égen , tehát nagyon régen írták egyszerű halandó emberek amikor még a tudomány gyerek cipőben járt mégis a hívők erőszakos propagandával akarnak mindenkit rávenni a biblia olvasására mert ami benne van az szent és igaz minden.

Olyan szent könyvnek hiszik hogy mindent elhisznek ami benne van.

Pedig ezt a könyvet nem Isten írta mégis annyira rá akarnak venni hogy olvasgasam ezt a propagandát hogy az nem igaz főleg a Jehova tanúi ,na ők tényleg erőszakos propagandával akarják terjeszteni a hitüket.

Butitsák az embert.

2020. aug. 3. 08:56
1 2 3 4
 11/33 Demion ***** válasza:
87%

9

A kérdező szeretné ezt megtudni. Én csak rávilágítottam az 1. válasz kétszeres logikai hibájára (önhivatkozás + Pál nem hivatkozhatott az egész Bibliára, mert az még nem is létezett Pál idején)

2020. aug. 3. 20:05
 12/33 anonim ***** válasza:
44%
Úgy ahogyan az igazgató lediktálja a levelet a titkárnőnek! A levél az igazgatóé!
2020. aug. 3. 20:36
 13/33 anonim ***** válasza:
34%

Kedves Kerdezo

meseld el azert, hogy hogyan tortenik ez a te eletedben:

"a hívők erőszakos propagandával akarnak mindenkit rávenni a biblia olvasására"

"mégis annyira rá akarnak venni hogy olvasgasam ezt a propagandát hogy az nem igaz"

"Butitsák az embert."

Tehat napi szinten kik ezek? Naponta hanyszor eroszakoskodnak? Hogyan eroszakoskodnak? Az eletedet sem birod mar elni toluk? Hogy igy fel vagy haborodva?

Tisztazzuk ezt azert, mielott valaszolunk.

Felolem az olvassa a Bibliat, aki akarja.

Ha nem akarod, ne olvasd.

2020. aug. 4. 01:28
 14/33 A kérdező kommentje:

A Jehova tanúi azok akik propagandát terjesztik mint valami modern kori Jézus csak mivel őket nem fogják keresztre feszíteni sőt még megbüntetni sem mivel nem bűncselekmény ezért ők szabadon terjesztik a propagandát bibliával a kezükben mondják a hülyeségüket életfelfogásukat ,vannak olyanok akik bekopogtatnak a házakba is kb 10-15 évvel ezelőtt hozzánk is bekopogtak Jehovák de elküldtük őket szépen a p..csába.

Felőlem abban hisznek amiben akarnak ha a Télapóban vagy a fogtündérben hisznek vagy a Jehovában akkor higyenek kit érdekel de ne zavarják már azokat ne zaklasák és ne hirdetésék a propagandájukat.

Elég nekünk sajnos a politikai gyűlöletkeltő migráns ellenes propaganda ami folyik egyes média felületekről nem méghogy vallási propagandát is kapjunk.

Hagyák az embereket békében.

2020. aug. 4. 12:20
 15/33 A kérdező kommentje:

Komolyan így akartok fetrengeni a Földön mint ezek?

A videó közepe vége fele fetrengenek a földön mint a bolondok megbolondította őket a vallási propaganda.

[link]

2020. aug. 4. 12:25
 16/33 anonim ***** válasza:
47%

Kedves kérdező!

Ne azonosítsd, kérlek, egy-egy videóval, vagy rossz élménnyel se összességében a kereszténységet, se valamely külön vallást. Rengeteg vállfaja és ága van a magukat kereszténynek vallóknak.

2020. aug. 4. 12:45
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok

De csak nem valaszoltal arra, hogy hogyan akarnak ravenni EROSZAKOSAN a Biblia olvasasara es milyen gyakran - 10-15 evvel ezelott bekopogtatott hozzad egy Jehova tanuja?? komolyan, ezt irod?

Ne haragudj, de nem tudom aterezni ezt a szornyu problemat.

A Jehova tanui a "hivok" egy elhanyagolhatoan kis csoportja, ezt bizonyara tudod. Ha elkezdi magyarazni, es te hatat forditasz es azt mondod, hogy "nem erdekel", es tovabb mondja, az mar bizony buncselekmeny.

Ugyhogy feljelentheted.

Nem ertem, mi a problema.

Te is szabadon hirdetheted itt a velemenyedet, miszerint a Bibliat nem Isten irta es "butitsak" az embert.

2020. aug. 4. 14:09
 18/33 A kérdező kommentje:
Mivel ma már modern világ van és még a szellentést is virtuálisan csináljuk már lassan ezért a interneten virtuálisan terjesztik a propagandát csak kevesen vannak akik személyesen is terjesztik de régen sokan személyesen kopogtattak be másokhoz volt olyan Jehova is akit megvertek bántalmaztak.
2020. aug. 4. 15:58
 19/33 anonim ***** válasza:
55%
Minek kattintasz akkor ra?
2020. aug. 4. 17:26
 20/33 A kérdező kommentje:

Nem kattintok rá de rám írnak üzeneteket írkálnak és probálják magyarázni nekem hogy isten milyen jó szent meg f..sz tudja de nem érdekel !

Majd ha a isten ad nekem 100 millió forintot akkor majd hívő leszek de ha nem ad semmit akkor maradok hitetlen magamban hiszek meg abban amit látok és kész számomra isten nem létezik.

én a természetben hiszek mivel azt látom érzékelem ,a természet hozta létre a világot és a természet a biológia hozott létre engem és mindenkit nem egy gondolkodó intelligens szellem isten vagy ufo.

2020. aug. 4. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!