Milyen csapásokat fog elszenvedni nagy Babilon?
"Dante mióta lett hivatkozási alap? Egy egész művet szentelt a purgatoriumnak, akkor gondolom az is pont úgy elfogadott általad igaz?"
Azt a részt idéztem ami a Bibliával összhangban áll! Dante ezt jól felismerte! Egyébként minden igazság lehet hivatkozási alap! Másrészt a Bibliában Babilon egy jelkép egy előkép az utolsó időkre amelyben élünk is van jelentése!
Üdv: Gábor
Akkor próbáld értelmezni a hamar szó jelentését.
Csak kíváncsiságból... Az idézetet saját olvasmányod során találtad Dante művében, vagy nektek vagy egy gyűjtemény, ahonnan ezeket beszúrjátok. Mert én olvastam, de valahogy nem jutott hirtelen eszembe ez a részlet.
Covid-19
Angolban a cow marhát jelöl
Az id identity
Hogy létezik ekkora véletlen? Véletlenül nevezik el a koronavirust így?
Hát persze. Neked van igazad, János apostol határozottan ír egy microchipről, most, hogy említetted, már nekem is remélik.
Viszont ilyen szinten folyó vitára sajnos nincs időm. Az ökörségeidet nem tartom olyan fontosnak, amire érdemes lenne időt szakítani.
13
"Csak kíváncsiságból... Az idézetet saját olvasmányod során találtad Dante művében, vagy nektek vagy egy gyűjtemény, ahonnan ezeket beszúrjátok. Mert én olvastam, de valahogy nem jutott hirtelen eszembe ez a részlet."
Nem vagyok benne biztos, hogy nem minden hátsó szándék nélkül kérdezed de végül is nekem nem számít. Ha érdekel az alábbi linken megtalálod!
Üdv: Gábor
Kár, hogy Dante közel se arról beszél, amit ti milleristák bele akartok magyarázni. Ha legalább ismernéd picit a Költőt, legalább olvastad volna a művét és megertetted volna, de ezek ugye túl nagy elvárások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!