Tanúk! Hogyan értelmezitek az alábbi Igehelyet?
Ján 9:39-41:
39 Jézus pedig így szólt: - Ítéletet hozni jöttem ebbe a világba, hogy akik nem látnak, azok lássanak, akik pedig látnak, azok vakok legyenek.
40 Meghallották ezt a körülötte lévő farizeusok közül néhányan, és megkérdezték tőle: - Talán mi is vakok vagyunk? -
41 Ha vakok volnátok - felelt nekik Jézus -, nem volna bűnötök. De ti most azt mondjátok, hogy láttok: a ti bűnötök megmarad.
Szia
A farizeusok, akik hallják ezt a beszélgetést, tudják magukról, hogy ők nem vakok. De mennyire látnak tisztán mint vallási vezetők? Így védekeznek: „Csak nem vagyunk mi is vakok?” Jézus ezt válaszolja: „Ha vakok volnátok, nem lenne bűnötök. Ámde most azt mondjátok: »Látunk«, ezért nem bocsátják meg a bűnötöket” János 9:40, 41. Ha nem ők lennének Izrael tanítói, akkor könnyebben érthető lenne, hogy elvetik Jézust mint Messiást. De mivel nagyon is jól ismerik a törvényt, súlyos bűnt követnek el azzal, hogy elvetik őt.
Értem már !!! mivel ti képviselitek Jézust így ti vagytok Jézus mi pedig akik ellentmondunk nektek a farizeusok......
Hát sajnálom de ez sehogyan sem jó túl sokak az ellentmondások és a tévedések nálatok.
Majd ne írd és ne írjátok válaszként, hogy fejtsem ki ezeket és a Bibliából támasszam
alá ugyanis több hónapja ezt teszem kérdéseket írok nektek és az egyértelmű választ alátámasztom a Bibliából.
Ti pedig a következőt csináljátok elbagetelizáljátok a kérdést a választ pedig elterelitek de nem baj mivel minden nap olvasom a Bibliát és egy ideje figyelgetem a tévedéseiteket és így szinte naponta van kérdésem hozzátok
😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!