Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megmenthet a szerencsejá...

Isten megmenthet a szerencsejáték rabságából?

Figyelt kérdés

Igazából már 17 évesen lebujokban kártyáztam, nem az én választásom volt hogy rálépjek erre az útra. Már több mint 10 éve csinálom mostanra az online sportfogadásra tértem rá és idén már 1,1 millió forintot elbuktam, voltam pszichológusnál, de nem tudott logikus érveket mondani ellene.

Viszont most újabban olvastam vallási témájú dolgokat, és ott úgy érzem megértettem, hogy működik ez a dolog és miért rossz ez. Olyan dolgokat ír a Biblia amik most 2000 évvel később is simán megállják a helyüket.

Mert eddig mindenki csak matematikai érveket hozott fel ellene illetve hogy társadalmilag nem elfogadott.

Aztán most hogy olvastam a pénz szeretete-Isten szeretete, kapzsiság, emberi gyarlóság témában. Megértettem a dolgokat.

Gyerekként nagyon szegények voltunk mint írtam, ott valahogy ez nekem magától jött, viszont most jól keresek és ugyanúgy megmaradt ez az emberi kapzsiság.

Csak az a baj, hogy nekem ez volt az életcélom. Semmi extra nincs bennem, hivatalban dolgozok. Amatőr szinten focizok, lehettem volna akár profi is ha abba is annyi energiát fektetek mint ebbe a hülyeségbe. És úgy érzem már 28 évesen késő ahhoz hogy bármi újba vágjak bele, amiben lehetne kiemelkedőt, maradandót alkotni az életben.

#Biblia #függsőég
2020. júl. 20. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Isten meg tud menteni bármilyen rabságból, előtte nincs lehetetlen. Olvass Bibliát, keresd Istent, és megment Téged a bajból. Lásd, ott van Gera Zoltán. Neki is Isten változtatta meg az életét, kihozta a drogproblémáiból. Ma már boldog házasságban él, világhírű futballista, és a Hit Gyülekezete tagja (ő itt tért meg Istenhez)

28 évesen még előtted áll az élet, simán alkothatsz nagyot, meg amekkorát csak akarsz.

2020. júl. 20. 18:22
 2/8 Kornikus00 ***** válasza:
92%
A biblia az életet leírja, isten bölcsességét tükrözi mert tudja milyen embernek lenni ő is ember volt! Akik badarságtak találják a bibliát, azoknak túl sok a kompromisszum, és remgeteg lemomdással jár. Ezért szidják, és a hideg is kirázza őket ha valaki azzal a 'maszlaggal' jön! De bezzeg ha horoszkópról van szó, vagy mágiáról, vagy ilyesmiről, az már mindjárt nem maszlag!
2020. júl. 20. 18:25
 3/8 Demion ***** válasza:
60%

"Igazából már 17 évesen lebujokban kártyáztam, nem az én választásom volt hogy rálépjek erre az útra."

Nincs szándékomban ítélkezni, de mégis kinek a választása volt, ha nem a tiéd?

2020. júl. 20. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Énis mostanában tértem meg előtte évekig buja dolgokat néztem káromkodtam engedetlen voltam és ugye még a melegség is kinzott.. talán véletlen lenne ? Ezek már a végidók? Mindenesetre sokkal jobb ugy elni ahogy isten elvarja azt tolunk
2020. júl. 20. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
#2 magia meg horoszkop a satan megtevesztese
2020. júl. 20. 19:46
 6/8 Kornikus00 ***** válasza:

5-ös

Szövegértésbőá nem vagy valami jól, vagy én adom írom le túl bonyoltultan? Fus neki mégegyszer, hát lejön hogy arról beszéltem amiről te :)

2020. júl. 20. 19:56
 7/8 KZitus ***** válasza:

Szia

Minden káros szokásról, káros hajlamról, Istentől elidegenedett viselkedésről le lehet szokni, ha őszintén Istenhez fordulsz, a Bibliához, mert Ő megtanít úgy élni az életedet, ami számodra a legkielégítőbb, boldogabb, békésebb és kiegyensúlyozottabb, mint bármi mást nyújtó ebben a zűrzavaros világban.

Mivel Isten teremtette meg a testedet, az elmédet, ezért teljesen tudatában van annak, melyek azok a gondolatok, amelyek jó irányba visznek érzelmileg, és szellemileg is. Isten tudja jobban mint te, mi az ami téged boldoggá tesz. Már csak tényleg hozzá kell fordulnod.

2020. júl. 20. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 Igen ertem amit irtal csak nyomatekositaskeppen valaszoltan
2020. júl. 20. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!