Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak én érzem úgy hogy feje...

Csak én érzem úgy hogy feje tetejére állt a világ és emberek eltávolodtak istentől?

Figyelt kérdés

2020. júl. 8. 10:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem TE vagy az egyedüli, azonban ez már nem most kezdődött fejre állni.

Mindössze ahogy haladunk az idők áramlatával, az emner egyre durvább dolgokat enged meg magának. Már csak azért is, mert késni látszik az itélet.

Jézus nagyon szépen és határozottan elmondta, hogy a környező Istentelen népek semmit nem vesznek észre, mert annyira belemélyedtek az életük minden területére. Ami nem is lenne baj, ha másra is figyelnének.

Az ember aki nem ért egyet Istennel, hatalmat akar, amint Sátán is.

Ezt a hatalmat most alaposan megkapták, és a végletekig huzzák a zsinórt.

Aztán mikor az emberek megtudják, hogy elvesztik a gyermekeikkel együtt az élet ajándékát, nemhogy alázattal fejet hajtanának, hanem továbbra is lázadnak Isten ellen.

Az imént válaszoltam egy ilyen kérdésre, mivel valaki népirtásról beszélt, amit Isten számlájára akar irni. Az már egy kicsit sem érdekli, hogy Istennek vannak-e jogai, vagy hogy ha valami jogos, miért kellene azt megváltoztatni, többszöri figyelmeztetés után?

Lám az ember önző, és a Teremtőjét is rabszolgájává, pincérévé tenni ha tehetné.

2020. júl. 8. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!