Barátom pokolba akar kerülni... Hogyan tudnam rávenni hogy ne ezt az utat válassza?
Most beszélgettem egy bárátommal, küldtem egy ilyen mennyeről szolo meme-t (viccet) és arra ő rávágta, hogy ő ugyis pokolba fog jutni...
Nem vagyunk annyira nagy barátságba de nem akarom, hogy a pokol útját válasza.
Minden normális ember a pokolba akar kerülni. A pokol jó, mert Sátán sokkal jobb fej, mint isten. Csak a keresztények besározták Sátánt, a hazug Bibliával.
Egy éjjeli látomásban láttam a Sátánt a Föld felett ülni. Figyeltem, amint fejére korona került, és elkezdődött az uralma, és mindenki neki szolgált. Miután a mennyet megtámadta, a démoni seregek elfogták Jézust, majd feldúlták isten tróntermét. Ezután hatalmas jel tárult a szemem elé: Sátán egy asztalnál ült, melette én, és a követői. Néztük a Real Madrid-Fc Barcelona meccset, és az atya isten pincér volt, és felszolgálta nekünk a pizzát. Majd ezt mondta nekem egy hatalmas hang szólalt meg a pokolból, és ezt mondta nekem: "jegyezd meg, amit láttál, mert ez igaz, és az utolsó napokra vonatkozik. Menj, írd le a www.gyakorikerdesek.hu-n, hogy a sok hülye tanuljon belőle"
Keresztények!
A Sátán hatalma, a pokol ereje, és a démonok lelkülete legyen, és maradjon veletek, most, és mindörökké.
Ómen!
Először is tudni kellene miért gondolja igy.
Azt is tudd meg, mit ért ez alatt. Utána lehetne elmondani neki, hogy a Teremtőnek más szándékai vannak, vele kapcsolatban is.
Csak ezek után lehetne segiteni neki, hogy miért nem helyes a gondolkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!