Valaki meg tudná adni Jézus Krisztus telefonszámát ? Azt hallottam, jófej az öreg, meg hogy csodákat tett. Annyi bort ad nekem, amennyit csak kérek. Hallottam van egy jó hotele, amit Mennyország Hotelnek hívnak és szeretnék bejelentkezni hozzá.
Figyelt kérdés
Hallottam Sátán nagy riválisa, és folyton ölik egymást Jézussal. Azt is hallottam, Jézus segít megtanítani vízen járni engem- ha ezt tudom, nem veszek annyi úszásórát, a francba... !!! Ja meg annyit tudok hogy kereszt volt a jele az óvodában, és van egy full jó kocsija, I.N.R.I rendszámmal. Valaki közben tudna járni az én érdekemben ?2020. jún. 23. 23:45
11/69 anonim válasza:
Hallod tényleg aludj XDDD
Nagy forma vagy
12/69 A kérdező kommentje:
Jézus nélkül nem megy.... Szeretnék a barátja lenni, tudom, hogy jófej csávó. Örök életet adna.
De lehet Sátán még jobb arc, ő pedig minden tudást megadna nekem... Nehéz döntés.
Nos, alkudozok velük szerintem, és aki többet ajánl nekem, az lesz a spanom :D
2020. jún. 24. 00:19
14/69 A kérdező kommentje:
Kérem, NE töröljék ezt a kérdésemet, mert már előfordult. Ez humor akar lenni, nem akarom senki mimózalelkét megbántani.
2020. jún. 24. 00:24
15/69 A kérdező kommentje:
13-as, és Sátánné az anyukád akkor :D
2020. jún. 24. 00:25
17/69 A kérdező kommentje:
Szóval remélem tud adni Jézus egy helyet nekem a Mennyország Hotelbe.
Ha meg nem, Sátán gőzfurdője és szaunája is überfasza lehet :))))
2020. jún. 24. 00:29
19/69 A kérdező kommentje:
Olyankor mi van, ha olyan balf*** vagyok, hogy Jézus és Sátán is visszautasít engem és egyik sem akar spanjának engem ?
2020. jún. 24. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!