Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Youtube-on látni, hogy hívők...

Youtube-on látni, hogy hívők betegeket gyógyítana Krisztus nevében. Ez igaz? Vannak csodák ma is?

Figyelt kérdés
Kérem csak hívők válaszoljanak.

2020. jún. 15. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Igen, igaz. Csak el kell fogadni a gyógyulást:

"Ézsaiás 52:5Pedig a mi vétkeink miatt kapott sebeket, bűneink miatt törték össze. Ő bűnhődött, hogy nekünk békességünk legyen, az ő sebei árán gyógyultunk meg."

Az én hátgerincemet helyrehozta az Úr, nem volt meg a megfelelő alakja, éreztem erőt, és hogy mozdul.

Nincs ebben semmi titok csak egyedül voltam a szobámban és hittem és elfogadtam ezt. Természetesen a gyógyulás ajándékát megtért keresztények kapják meg.

2020. jún. 15. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Egyetértek az első válaszolóval. Én magam nem tudok ilyen gyógyulásról beszámolni, viszont a szemem előtt gyógyult meg az egyik keresztény barátom lába ima hatására.

A kérésre a válasz tehát: megtért és hittel rendelkező keresztények számára létezik, elérhető a gyógyulás, hitetlenek és csúfolódók számára pedig nem létezik, nem elérhető.

Gyógyulás alatt azt értem, amit később egy hitetlen orvos is tud igazolni, és kiállítja a korábbi leszázalékolás eltörlését, munkaképtelenség megszűnését, stb.

2020. jún. 15. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Itt Kecskeméten is van ilyen kör, akik imádkoznak betegekért. Meggyógyultak. Csak nem vették filmre, de létezik.
2020. jún. 16. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
15%
Gyógyulásban nem volt részem, viszont tudok levitálni. Mindennap szoktam lebegni 5-10 percet itt a szobámban (pl. könnyebben elérem a felső polcot, illetve egyszerűbb letörölni a port a csillárról), de ha néznek akkor nem megy, illetve akkor sem ha videóra szeretném venni. Néha éjszaka szoktam az utcán is és olyankor magasról nézem a várost. Ezt az ajándékot a csúfolódók, bizonyítékot akarók nyilván nem kapják meg és nem szerez nekik az Úr olyan örömöt, hogy láthassák. Pedig egyszerű, csak hinni kell és elfogani a lebegés ajándékát.
2020. jún. 16. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
29%
Miért teszel fel egy ilyen kérdést, ha a válaszolóknak csak azt a felét hallgatod meg, akik egyetértenek veled eleve? Te nem az igazságot keresed, hanem azt, aki megerősít a képzelgésedben.
2020. jún. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!