Youtube-on látni, hogy hívők betegeket gyógyítana Krisztus nevében. Ez igaz? Vannak csodák ma is?
Igen, igaz. Csak el kell fogadni a gyógyulást:
"Ézsaiás 52:5Pedig a mi vétkeink miatt kapott sebeket, bűneink miatt törték össze. Ő bűnhődött, hogy nekünk békességünk legyen, az ő sebei árán gyógyultunk meg."
Az én hátgerincemet helyrehozta az Úr, nem volt meg a megfelelő alakja, éreztem erőt, és hogy mozdul.
Nincs ebben semmi titok csak egyedül voltam a szobámban és hittem és elfogadtam ezt. Természetesen a gyógyulás ajándékát megtért keresztények kapják meg.
Egyetértek az első válaszolóval. Én magam nem tudok ilyen gyógyulásról beszámolni, viszont a szemem előtt gyógyult meg az egyik keresztény barátom lába ima hatására.
A kérésre a válasz tehát: megtért és hittel rendelkező keresztények számára létezik, elérhető a gyógyulás, hitetlenek és csúfolódók számára pedig nem létezik, nem elérhető.
Gyógyulás alatt azt értem, amit később egy hitetlen orvos is tud igazolni, és kiállítja a korábbi leszázalékolás eltörlését, munkaképtelenség megszűnését, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!