Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az új világban fel fogják...

Az új világban fel fogják bontani a sírokat és le fogják rombolni a temetőket?

Figyelt kérdés
Vagy ott is szabad gyászolni és megkönnyezni az elesetteket?

2020. jún. 22. 21:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%

A kérdésedre megkaptad már a választ az új világról. Hogy ez és sok minden más mennyire valóságos neked, ez a bibliai igazságok ismeretének a kérdése. Ezen kívül vajon észrevesszük hogy mivé tettük ezt a világot és milyen közel van az az idő, amiről a Biblia beszél? A mai világhelyzet alakulásával kapcsolatban 20-30 éve teljesen más álmok születtek és mégis ez lett belőle. Jehova Tanúi pedig a Biblia alapján akkor is és már kezdettől fogva ezt mondták.

És hogy nem leszel Jehova? Csak tisztázzuk: Jehova Isten neve, az nem lehetsz soha, ha megfeszülsz, akkor sem!

Elég tájékozatlan megjegyzés volt...

2020. jún. 22. 23:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Igazából az sem jobb, ha a pokolban sercegnek. De a tanúknál kettő dolgot figyeltem meg. Isten ítéletét vagy úgy állítják be, hogy Isten egy kis bugyuta áldozat, akitől csak kikapsz. Vagy olyan érzéketlenül és hidegen beszélnek másokról amellett, hogy a füllentő gyerekeket a kannibál őrültekkel teszik egy szintre.
2020. jún. 22. 23:17
 13/17 anonim ***** válasza:
12%

Csak TE látod igy. Isten nem áldozat, bár tény, hogy rossz képet fest róla az Ellensége. S amig nem tisztázódik kinek van igaza, addig mindenki megszenvedi az életet.

Sokkal inkább Mi vagyunk az áldozatok, akiknek az élete a lázadás miatt kisiklott. Még sem gondolnak negativan Ádámékra. De nem is fejeznek ki sajnálatot irántuk, hogy nekik annyi. PEdig a TE ősapád is.

Miért nem sajnálod Ádámékat?

2020. jún. 22. 23:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Mert nem ismerem őket. De inkább sajnálom őket, minthogy azt gondoljam, hogy meg kell halniuk, mert Istennek igaza van.
2020. jún. 22. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:
24%

Értem. Tehát nem kell törvény, mindenki csináljon amit akar.

Érdekes. Pedig most Isten törvénye nélkül élnek az emberek. Mindenki szabadon eldöntheti mit csinál. Még is boldogtalanok némelyek, vajon miért?

2020. jún. 22. 23:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Bűn, ami másoknak árt. Ha nem árt senkinek, senki sem lesz boldogtalan.
2020. jún. 22. 23:56
 17/17 anonim ***** válasza:
19%

DE kinek van joga meghatározni mi a Bűn, és mi az ami nem az?

Valamilyen egységes erkölcsi elvet állitani kell, hogy ne legyen káosz, hanem rendezett egységes családok és igy erős társadalom legyen.

De hisz másoknak ártanak a családok felbomlásával, gyerekek sinylik meg hogy egyszülős családok alakulnak, vagy mozaik családok. Az emberi társadalom igy hanyatlik.

Gondolj bele, a legtöbben nem élnek keresztény életet. Nem tartanak ki egymás mellett még sem, pedig "kipróbálták" egymást. Mi a biztositék, hogy a próba után marad a hűség, és szeretet ami miatt választottam?

Semmi. Ezzel máris ártottam. ha Nekem nem felelt meg, másoknak mitől lesz megfelelő? már nem tisztán kapják meg a párjukat, többen beletörölték már egymásba magukat.

Mitől jobb az egyiknek azzal a személlyel, aki másoknak nem felelt meg?

Végig megy rajta egy város, és senkinek nem kell, mert senkinek nem felelt meg. Hát... Tönkre tettem egy életet, mert a "szexualitás" miatt nem felelt meg az elvárásoknak. Vagy magányosan fog élni, vagy ha terhes lett, akkor vagy gyilkossá válik, vagy megtartja és egyedül álló anya lesz.

Nehezebben talál párt magának.

És még sorolhatnám.....

Nézz körbe a társadalomban, milyen következménye van a "nem ártottam senkinek" csak kipróbáltam.... s mehet a levesbe-

2020. jún. 23. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!