Van olyan fiú aki szereti a motorokat, koponyákat, esti egyedüli sétát, esetleg a temetőket?
Figyelt kérdés
Nem kérek olyan kommenteket,hogy menjek pszihológushoz vagy hasonló. Csak kíváncsi vagyok,hogy van e ilyen fiú.
15/L
2014. nov. 13. 20:37
1/29 anonim válasza:
Szeretem a motorokat! A koponyákkal sincsennek gondjaim! Esti sétát is szeretem! De a temető az már elég dúrva lenne! XDD
4/29 anonim válasza:
Én rendszeresen felmegyek a bestgore.com-ra.
21/F
5/29 A kérdező kommentje:
1# pedig a legjobb :D
2014. nov. 13. 20:42
6/29 anonim válasza:
De haljak meg ki fogom a temetőt is próbálni!!! Qrva jó lehet!! XDD
#1 vagyok! 16/F
8/29 A kérdező kommentje:
Légyszi kort is írjatok :)1# ajánlom neked :D
7# nem vagyok az :D
2014. nov. 13. 20:48
9/29 anonim válasza:
A motorokat nagyon, koponyám nekem is van, és előny, ha a barátnőmnek is (lehetőleg csak egy). Este néha egyedül szoktam hazasétálni a kocsmából, a temetők pedig érdekesek tudnak lenni, ha történelmi értéket hordoznak.
22F
10/29 anonim válasza:
Én nagyon szeretek egyedül egy sötét estén a temetőkhöz motorozni majd sétálgatni egy koponyával a kezemben!
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!