Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan fiú aki szereti a...

Van olyan fiú aki szereti a motorokat, koponyákat, esti egyedüli sétát, esetleg a temetőket?

Figyelt kérdés

Nem kérek olyan kommenteket,hogy menjek pszihológushoz vagy hasonló. Csak kíváncsi vagyok,hogy van e ilyen fiú.

15/L

2014. nov. 13. 20:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Rá van tűzőgépezve és kacsaszalagozva a fejemre, szóval nem olyan könnyű azt onnan levenni. Kőne mi? :)
2014. nov. 13. 21:50
 22/29 A kérdező kommentje:
akkor kell a balta is :3 és egy koponyával gazdagodok közbe meg egy sisakkal
2014. nov. 13. 21:58
 23/29 anonim ***** válasza:
góth suna-e vagy?
2014. nov. 13. 22:10
 24/29 anonim ***** válasza:
Igazán vonzó tulajdonság, hogy éjjel motorosokat fejezel le a temetőben. :) Ha nem lennék idősebb, elkérném a számod. :D
2014. nov. 13. 22:34
 25/29 anonim ***** válasza:
Amúgy azon nem gondolkodtál, hogy ha találsz is egy ilyen pasit, és éjjel elmentek ketten sétálni, az már nem egyedül sétálás? Vagy mehettek külön-külön is, de ahhoz meg minek pasi?
2014. nov. 13. 23:56
 26/29 anonim ***** válasza:

Szia! Van. :D

Én pl. kimondottan szeretem a koponyákat, van koponyás medálom, folyamatosan két koponyás gyűrűt hordok a kezeimen, a legtöbb pólómon is van koponya minta stb.

Motorok: no igen, kedvenceim a nagy vasak, chopperek. Sajnos jelenleg nincs motorom, de szeretem őket.

Sok bőrholmim is van, kabát, mellény, nadrág, sokszor járok tiszta feketében.

Egyébként ami az esti sötétbeli sétákat illeti, azt is szeretem, szoktam is.

Temetők? Volt már, hogy elmerengeni kimentem egy temetőbe, néztem a neveket, próbáltam elképzelni, hogy milyen ember lehetett, hogy élt, mennyit stb.

És teljesen normális ember vagyok, aki ismer tudja rólam, hogy a fentiek csak külsőségek.

Inkább csak különcnek mondanám magamat.

2014. nov. 14. 04:03
 27/29 anonim ***** válasza:
A motorokat és a koponyákat igen
2014. nov. 14. 08:53
 28/29 A kérdező kommentje:
# 25 kimondta h el is megyek vele este sétálni ? :D
2014. nov. 14. 10:30
 29/29 A kérdező kommentje:
# 23 nem vagyok goth :D
2014. nov. 14. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!