Hiszek Istenben, de félek, hogy visszafog utasítani Jézus engem amikor váratlanul megjelenik a világvégével! Sajnos nehezen hiszek benne. Mit csináljak? Lehet, hogy a biblai csak egy mese! =( senki sem tudja az igazat... :/
A fekete nagyon szép...
Jézusnak, meg jó az ízlése:
https://www.youtube.com/watch?v=awnyrRnjt9w
Milyen zenekaros póló?:)
Nem dehogy :)
Ez a zene meg tényleg jó, lehet rá sörözni meg ugrálni.:P
"És nagyon jól áll :D"
Kicsit sem beképzelt :D De ha jól áll, akkor megérte ;)
" úristen, hogy ez milyen jó "
Szerintem ez inkább Isten dicsőítése. Pont akartam is kiírni egy kérdést, hogy az "az Istenit" kifejezés miért káromkodás...
"vagy rosszabb " Qú Isten " ez milyen szuper!"
Barátnők is szokták egymást hülye kurvázni szóval...Miért ne? :P
"Akkor azonnal meghalok???"
Sátán sem halt meg azonnal és Ádám és Éva sem haltak meg....
Egyébként tuti lesznek koncertnek. Ha uncsi lenne, akkor nem volna mennyország. Az őszinte szeretet nem az, hogy robot módon mondogatni, hogy imádsz valakit. Hanem tényleg megélni a boldogságot.
"Szóval ha bármit káromkodok Istenre és Jézusra nem baj? pl 1 perces káromkodást mondok? Akkor sem? És lesz vajon a parban kényszergondolat? :)"
Hát, ez attól függ, hogy miért mondod. Ugye ha valakit szeretsz, akkor nem célod bántani.
Ha rólad mondanak őszintén csúnyát, neked sem esne jól. Gondolom, hogy keresnéd az okát.
Bár akkor sem indokolt, hogy emiatt örökre szenvedj és lemszárolják a családod.
"és akkor vajon az összes zenéjüket megnézhetjük élőben? :D"
Azért olyan biztos nem lesz, hogy Jézus napszemüvegben és láncokban jelenik meg, úgy hogy a végén az apostoloknak kell kihúzni félmeztelen. és öntudatlanul káromodik meg hasonlók....
"zted olyan lehet majd, mint a mostani Föld, csak éppen katasztrófák nélkül?"
Igen. Én ilyesminek gondolom. Egyszerűen én nem érzek kényszert rá most sem, hogy valakivel erőszakos legyek, vagy meglopjam, tönkretegyem az életét, lejárassam stb.
Szerintem nem atól lesz szép vagy izgalmas az élet, ha van miért bosszút állni, vagy áldozatot játszani.
"múgy a 666 pontosabban mi is?"
Egy 3 jegyű szám. Nem baj ha vannak előítéleteid vele, de egyébként csak egy szám. Jelentéktelen.
A belső dolgok számítanak elsődlegesen, nem azt hogy ki hová mit pingál.
"Mintha az ördög száma lehet. Ez biztos nem bűn Isten szemében??"
A szám nem bűn. Az a bűn, amit képviselni akarsz vele. De az szívből és lélekből jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!