Jehova tanúi esznek húst, szalonnát, belsőségeket vagy vegetáriánusok?
Sziasztok,
Kedves 7-es és 12-es hozzászóló.
Sajnos úgy tűnik, hogy neked nagyon komoly szövegértési problémáid vannak. Kérlek olvasd el még egyszer a 3-as kommnetemet, hátha figyelmesebben olvasva megérted. Ugyanis sehol nem írtam ilyet, hogy "azért nem lett elfogadva Káin áldozata, mert az hús volt." Éppen ellenkezőleg írtam, hogy az volt a probléma Kain áldozatával, hogy nem élő állatot vitt! Ezt fejtettem ki a 10-es hozzászólásban.
Köszönettel veszem, ha elolvasod figyelmesen még egyszer a két hozzászólást, és visszajelzel, hogy érted.
Üdv. Péter
Egyáltalán nem az volt a probléma hogy mi volt az áldozat.
Hiszen a Bibliában láthatjuk, hogy későbbiekben is elfogadott ilyen áldozatokat. Pálnak a Hébereknek írt levelében található ihletett szavai azt mutatják, hogy Káin indítéka nem volt tiszta. Nem volt hite. Nem a legjobbat ajánlotta fel, illetve nem a megfelelő Módon tette a felajánlást.
A rossz szív állapota miatt az imádatának a többi, jó oldala sem ért semmit. A példájából azt tanulhatjuk, hogy nem elég csak a látszatát kelteni annak, hogy odaadóan imádjuk Istent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!