Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi esznek húst,...

Jehova tanúi esznek húst, szalonnát, belsőségeket vagy vegetáriánusok?

Figyelt kérdés

2020. jún. 18. 07:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megírtad, rendes vagy!
2020. jún. 18. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Péter arra célzott az első kommentjében, vissza lehet olvasni, hogy azért nem lett elfogadva Káin áldozata, mert az hús volt. Majd jött egy hosszabb magyarázat, amiben ezt már elhallgatja.
2020. jún. 18. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

Sziasztok,

Kedves 7-es és 12-es hozzászóló.

Sajnos úgy tűnik, hogy neked nagyon komoly szövegértési problémáid vannak. Kérlek olvasd el még egyszer a 3-as kommnetemet, hátha figyelmesebben olvasva megérted. Ugyanis sehol nem írtam ilyet, hogy "azért nem lett elfogadva Káin áldozata, mert az hús volt." Éppen ellenkezőleg írtam, hogy az volt a probléma Kain áldozatával, hogy nem élő állatot vitt! Ezt fejtettem ki a 10-es hozzászólásban.

Köszönettel veszem, ha elolvasod figyelmesen még egyszer a két hozzászólást, és visszajelzel, hogy érted.

Üdv. Péter

2020. jún. 18. 10:36
 14/14 anonim ***** válasza:
33%

Egyáltalán nem az volt a probléma hogy mi volt az áldozat.

Hiszen a Bibliában láthatjuk, hogy későbbiekben is elfogadott ilyen áldozatokat. Pálnak a Hébereknek írt levelében található ihletett szavai azt mutatják, hogy Káin indítéka nem volt tiszta. Nem volt hite. Nem a legjobbat ajánlotta fel, illetve nem a megfelelő Módon tette a felajánlást.

A rossz szív állapota miatt az imádatának a többi, jó oldala sem ért semmit. A példájából azt tanulhatjuk, hogy nem elég csak a látszatát kelteni annak, hogy odaadóan imádjuk Istent.

2020. jún. 18. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!