Miért utál engem isten?
Nekem is úgy tűnt, hogy nem hallgat meg. De 3 hónap kitartó ima után, miután átadtam az életemet neki, egyszercsak ima közben kimondtam teljes szívből hogy "hiszek", akkor érteztem a jelenlétét, tapasztaltam meg a megbocsátását, éreztem a szeretetét.
Először el kell hidd, hogy Jézus meghalt a bűneidért, elfogadnod a váltságáldozatát, meg kell vallanod a bűneidet neki(megbocsájtás okáért). Ehhez nem kell három hónap, csak én nem tudtam, elég annyi idő, amíg ezeket megteszed. Utána betöltekezel Szent Szellemmel, amit a Bibliában ír, hogy Jézus követői megkapják. Ő veled lesz mindhalálodig, nem hagy el soha.
Emberek, ne már..
Pont ez a baj a vallasokkal.
"Akkor én miért csak a rosszat kapom mindig. Jó embernek tartom magam, sohasem ártottam senkinek mégis csak rossz dolgok történnek velem."
A világban nem az alapján kapod a jó és rossz dolgokat, hogy milyen ember vagy. Gondolj bele, van egy újszülött, aki aztán tényleg a tökéletesen jó, tiszta ember.. De fogyatekkal születik.. Vannak jó emberek akik egy balesetben elveszítik egy végtagukat. Ilyenekre gondolj inkább, mielőtt el kezdesz amiatt panaszkodni, hogy csak rossz dolgok történnek veled. És mindezt arra fogod, hogy isten nem hallgat meg? Jó és rossz dolgok ugyanúgy történnek jó és rossz emberekkel. És ez így van rendjén.
Ez mutatja tökéletesen, hogy az emberek csak arra használják a vallásokat, hogy megmagyarázzák maguknak mi jó és rossz az életben, stb. Ahelyett, hogy a nyomorodon sajnálkozol (ami biztos vagyok benne, hogy nem olyan komoly, mint amilyennek beállítod) inkább gondolkodj el azon, mit hogyan tudsz befolyásolni a jó irányba és értékeld azt amid van.
Ezt javasolnám minden kommentelőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!