Miért utál engem isten?
Egyenlőre Isten létezése még vitatott téma tehát nem is biztos,hogy létezik
Majd ha lesz kézzelfogható emberfeletti paranormális tevékenység akkor majd hiszek én is benne de addig nem
Mert mindig kívülről várod a megváltást, ha rossz történik veled, mindig más a hibás.
Vállald a felelősséget a tetteidért, és mi dig gondolj előre a lehetséges következményekre.
Ha nem hiszel benne, akkor ugye abban sem hiszel, hogy utál.
Ha meg hiszel benne, akkor senki sem mondta, hogy már itt a Földön jó életed lesz.
A rossz nem Istentől van. Sátán adja azokat, és azt akarja elérni, hogy azt higgyük, hogy Istentől van.
Ő valóban meghallgat mindenkit, aki tiszta és őszinte szívvel imádkozik hozzá., és válaszol is az imákra, csak észre kell venni.
Boldogok, akik sírnak, mert ők vigasztalást nyernek.
Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert ők kielégítést nyernek.
Boldogok, akiket üldöznek az igazságért, mert övék a mennyek országa.
Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak titeket és üldöznek, ha hazudozva mindenféle gonoszsággal vádolnak titeket. Örüljetek és ujjongjatok, mert nagy lesz a ti jutalmatok az égben.
Pont, hogy szeret Isten, mert kínoz, hogy jutalmat nyer. Mindenért meg kell küzdeni az életben, fájdalommal kitartással. Így Isten kegyeiért is. Sírj és szenvedj minél többet!
Szia
Hogyan utálhat olyan, aki nem létezik? Ha nem hiszel a létezésében az utálatában sem hihetsz.
"Jó embernek tartom magam, sohasem ártottam senkinek mégis csak rossz dolgok történnek velem." - ez sok sok millió emberrel megtörténik. Sajnos te csak egy vagy közülük. Hiába írnám, hogy Krisztus azért jött, hogy ettől megszabadítson! Ha nem hiszel Isten(nagy betűvel) létezésében valószínűleg Krisztusban sem hiszel.
Vagy hogy is vagy ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!