Félek a haláltól, mert tudom, hogy mi lesz utána! Ma váratlanul összeestem, elmesélték a haverjaim, odamentek, megnézték és meg volt állva a szívem. majd a kórházban keltem föl. Nem emlékszem semmire. Kép szakadás volt számomra. Ez az igazság?
A halál utáni semmi az csak egy tévhit. Miután megtértél, betöltekeztél Szent Szellemmel és befogadtad Jézust a szívedbe tárul fel az igazság, érzed, hogy Isten kegyelme rajtad van, hogy a mennybe tartozol éshogy minden lépésedre vigyázva van.
Én is sokat morfondíroztam gondolatban az igazságon régen, de semmire nem jutottam, csak kérdések voltak bennem, megtérésem pillanatáig. De miután megbántam a bűneimet mindennel pontosan tisztában voltam és nem féltem. Éreztem Isten jelenlétét.
Régen egyszer aludtam(ekkor már megtért keresztény voltam) és káromló gondolatok jöttek álmomban és lassan tudva akarva keztem engedni nekik. Ekkor egy erő kezdte a testemen kioldani valami kapcsokat és deréktól felfele felültem. Nagyon megijedtem, láttam az átlátszó kezeimet, de csak a lábaim deréktól lefele csatlakoztak a testemhez. Éreztem, hogy valakik kárörvendenek rajtam és azt is, hogy nem érek semmit. Ekkor kértem bocsánatot éshogy ne legyen velem semmi. Az az erő visszatett(kapcsolt) a testembe. Tudtam, hogy ez egy figyelmeztetés volt a rettentő csúnya gondolataimért. Hallgattam youtube-on halálközeli élményeket, ott is hallottam egy embertől, hogy azt érezte nem ér semmit. Isten soha nem büntetett meg engem ezen kívül, pedig eléggé vele járok és követek el hibákat. Elemben érzem a szeretetét, megsegítését, jóakaratát.
Amúgy régen voltam kómában is, az csak egy nagy semmi volt.
A megtérést nem érdemes halogatni, mert ki tudja mitől mented meg magad. Jézus mindent megbocsájt, csak kérned kell tőle és hinned őbenne. Az összes bűnödet valld meg neki és fogadd el az ő váltságáldozatát..
meglátod, Isten jelen lesz az életedben.
Üdv neked és békesség!
Ha igazi hívő lennél,nem félnél a haláltól.
Velem is történt álmomban néhány fura dolog miután Jézust befogadtam az életembe.
Többször is olyat álmodtam, hogy valami gonoszt,ördögféleséget űzök ki valakiből sikeresen. Ez többször is volt,és megértettem hogy álmomban "szimbolikusan én magam engedtem el a rosszat és befogadtam Jézust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!