Mi történne azzal akinek elszakadna az Achilles-ínja? Tudna még járni? Milyen nagy fájdalmat érezne?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 29. 19:50
1/4 anonim válasza:
Iszonyatos fájdalommal jár.
Tudna járni persze, de az hetek múlva lehetseges. Attól is függ, hogy teljes vagy részleges a szamadás. Megműtik. Gipszbe kerül (fekvő) Később kap járógipszet. Utána tornáztatni kell endszeresen, hogy rendesen tudja használni.
2/4 anonim válasza:
Nekem részleges szakadás volt.
Nem műtötték. 2 hónap járógipsz volt csak. De ígyis hatalmas fájdalmaim voltak és nem mozgott a lábfejem egyáltalán
3/4 anonim válasza:
én egy filmben azt hallottam h hatalmas hangahatással jár ahogy elszakad, mint egy postásgumi és felugrik a lábszárba nemtudom igaz e
4/4 anonim válasza:
Apukámnak elszakadt az egyik lábában, ha jól emlékszem. Kicsi voltam még, úgyhogy nem emlékszem sokra, de azt tudom, hogy nagyon fájt neki. Műtötték, jó darabig feküdnie kellett és fájt neki, de amint meggyógyult, tudott járni. (Viszont nyugdíjba kellett menjen, mert a munkáját már nem tudta elvégezni). Eltelt azóta vagy 10-12 év, még mindig tudja használni, nincs vele baj, tudtommal egyáltalán nem fáj neki. Azt hiszem, a nagyobb terhelést nem bírja az a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!