Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten miért a fiát küldte le...

Isten miért a fiát küldte le szenvedni maga helyett?

Figyelt kérdés
A kérdésem összetettebb. Keresztény református vagyok, de ezekről semmit nem tudok. Ne haragudjatok a tudatlanságomért. Szóval, hogy más valakit leküldeni szenvedni magunk helyett könnyebb. De miért is kellett ez? Mi lett volna ha senki se szenved az emberi hülyeség miatt? Szűz Mária mitől szűz? Akkor Isten mégis csak volt a Földön, hiszen van egy fia Máriától. Hol vannak most a keresztek azon a helyen ahol Jézust keresztre feszítették?

2020. jún. 9. 21:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Te nem érted tanú,ez abból is látszik,hogy meg sem próbáltál a felvetéseimre reagálni,csak kibújsz alóluk azzal,hogy hozol egy másik példát. Ezzel így nem jutunk semerre.
2020. jún. 10. 11:31
 22/22 anonim ***** válasza:
87%
És engem nevezel érzéketlen szülőnek,mikor te egy olyan Istenben hiszel,aki az első hiba után halállal bünteti a gyerekeit,azoknak az összes leszármazottjával együtt,majd rájuk dobja a Sátánt és közli,hogy egyáltalán bocsánatot is csak akkor kérhetnek tőle,ha előtte ő megöleti a legártatlanabb gyerekét. És én vagyok az érzéketlen...
2020. jún. 10. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!