Miért nem hiszel Istenben? Mi volt a rossz az életedben?
Így már érthető az egész hozzáállásod. 18-19 éves vagy ilyenkor mindenki identitást keres meg a csoporthoz tartozás élményét és ennek érdekében a legnagyobb hülyeségeket is teljes mellszélességgel hirdeti.
Valószínűleg (és remélhetőleg) kinövöd.
Kedves utolsó! És miből gondolod, hogy ennyi idős vagyok? Lehet, hogy nincsen igazad.
És nem fogom kinőni. Mégis mit kell nekem? Remélem te fogsz csalódni miután kipurcansz :)
Abból gondolom, hogy azt írtad, hogy "még csak" 8 általánosod van de vannak érettségi jegyeid. A "még csak"-ból arra következtettem, hogy mostanában érettségizel, akkor pedig elég valószínű - bár nem biztos - hogy 18 év körül vagy. Természetesen lehetsz pl 23, 35, 48 vagy 65 éves is.
Mindenesetre a helyedben elgondolkodnék, hogy 8 általánossal osszam az észt a téridő dimenzióról.
Sok sikert az érettségihez, már amennyiben tervben van.
általános iskola 8. Osztály végzettségem van. Magyarból és földrajzból kettest kaptam érettségire. Mikre vagytok még kíváncsi?
Én inkább azt hinném, hogy a kérdező kamuzik.
Egy gimnazista nem azt mondja, hogy 8 általános végzettsége van. A többi dologban is hasonlóan viselkedik. Azon kívül, akinek ötös matek és fizika jegye van, az nem így gondolkodik.
Szerintem ez troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!