Vallásos emberek általában milyen hamar házasodnak össze? Fél év?
Hány példa alapján extrapolálsz?
Szinte az összes ismerősöm vallásos, és egy sincs köztük, aki ilyen hamar összeházasodott volna. Van olyan, aki 8 év után...
“ Emberek többsége fél év után összehasodik vagy 1 èv után”
Erről van valami átfogó statisztikád vagy mi? Egy pár sem ismerek, akik ilyen korán összeházasodtak volna.
Akinek van esze az biztos nem hàzasodik fél év múlva.
Attól hogy hallottàl ilyet, az nem azt jelenti hogy ez lenne a leggyakoribb
Hallani én is hallottam már ilyenről. Két hónap után el is váltak.
Sőt, még nekem is kérték meg a kezemet négy hónap után. Egy félrelépést akart így "kijavítani". :D
Egy keresztény életet élő akkor házasodik, amikor már tudatában van annak, hogy ismeri a párját annyira, hogy elfogadja az ismert hibáival, gyangeségeivel, együtt tudnak örülni, és együtt is oldanak meg problémákat.
Azt is tudatositja, hogy a házasság örökre szól. Nincs kiskapú, meg kibúvó.
Ezért az udvarlási időszakot arra szánják a párok, hogy mindenben őszintén jól ismerjék meg egymást, és ne hazudjanak egymásnak.
Ha nincs őszinteség, és bizalom, akkor megette a fene az egészet, nem is biztosak a párjuk iránt érzett szeretetben.
Amit pedig a házasság után fognak átélni, vagy megtudni, az már a közös életük edzésben tartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!