Elítélitek a Sátánista embereket?
Elítélitek a Sátánt imádó a embereket?
A Sátán valójában sokkal gonoszabb mint ahogy sokan hinnék , felfoghatatlan és elképzelhetetlenül gonosz ,olyan gonoszság van benne ami a földön elképzelhetetlen.
De ti keresztény emberek vagy sima egyszerű jó érzésű emberek , megbüntetettnétek elitélnétek esetleg bántanátok Sátánista embereket?
Van a Sátánizmusnak is csomó fajtája de én az olyan Sátánista emberekre gondolok akik a gonosz Sátánt a gonosz Ördögöt imádják.
Azokat, akik jó dolgukban nem tudják, mit csináljanak, nem ítélem el, úgyis kinövik.
Azokat, akik több száz éves gyönyörű fatemplomokat gyújtogattak Norvégiában, elítélem, mint gonosztevőket.
Majd Isten fogja őket elítélni, nem én. Ebben azért elég világos a keresztény tanítás, illetve a Szentírás.
Akik pedig emberi törvényekbe ütköző dolgokat is művelnek, azokat előtte a hatóság is elítéli teljesen helyesen.
Mégis miben különbözik ez az istenhittől? Ha egyiket elítélem, a másikat is el kell, mert mindkettő mese. Ha viszont egyiket elfogadom, akkor az összes többit el kell fogadjam, az elemi logika ugyanis ezt diktálja, mivel nincs rá mód, hogy bármelyiket is kivételként kezeljem.
Én nem vagyok hívő, tehát én elutasíthatom a satanizmust is, ahogy a többi vallást is.
Akinek el kell fogadnia, az pont a hívő. Mert ő az, aki az irracionális hit létjogosultságát legitimálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!