Melyek az egyiptomi filozófia, vallás és eredettörténet valamint a védikus bölcselet vagy hinduizmus párhuzamai?
Figyelt kérdés
#Egyiptom #vallás #filozófia #összehasonlítás #hinduizmus #India #bölcsészet #párhuzam #véda #eredettörténet
2020. máj. 9. 08:05
1/4 anonim válasza:
Erről komplett könyveket írtak, most valaki másolja be ide neked?
2/4 A kérdező kommentje:
Linkek is jöhetnek, egyelőre én nem találtam. Könyvcímeket is írhatsz természetesen, ezen kívül nagy vonalakban össze lehet foglalni itt.
2020. máj. 9. 09:01
3/4 anonim válasza:
megkérdezhetem, hol adnak ilyen komoly összehasonlító vallástörténeti kérdést feladatnak?
szerintem ez nagyon jó a hindu megismeréséhez (és a többi): Helmuth Von Glasenapp Az öt világvallás
ha felsőfokú intézményben kaptad: A bölcseleti összevetéshez Hamvast ajánlom, a XX.sz. legnagyobb gondolkodóját, aki járatos volt a fenti kérdésben is
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
Egyszerűen engem érdekel ez a téma!
2020. máj. 9. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!