Az baj ha ateistaként néha használom az Isten vagy Jézus szavakat?
"Meg nem szokok le az ateizmusomról mert nekem ez fekszik a legjobban és az se hat meg hogy lemondok az állítólagos örök életről,én ha meghallok akkor kész vége kifújt ennyi volt nekem,addig meg szeretném ki élni az életem és nem ilyeneken foglalatoskodni."
Tökéletesen fejezted ki az ateizmus lényegét, amivel csak az a baj, hogy pl. akik mondjuk bányatulajdonosok, fillérekért dolgoztatnak gyerekeket, a nagy olajtársaságok vagy dohánygyárosok a lobbizásukkal megnyerik a pénzen megvehető politikusokat, hogy ömleszthessék káros termékeiket vagy természetkárosító módszereiket, meg az ócska piti bicigli tolvajok, mind-mind ugyanígy gondolkodnak és szeretnék kiélvezni az életüket. Ezért van a világóra a tudósok szerint 2 percre a végkatasztrófától, mert csak a kizsákmányolás megy mindenhol az ateista szellem szerint, amiben te is utazol. És ez csak addig lesz élvezetes, amíg nem szembesülsz tetteit közvetlen következményével.
Máté 24:37 Amiképpen pedig a Noé napjaiban vala, akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is.
Máté 24:38 Mert amiképpen az özönvíz előtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, amelyen Noé a bárkába méne.
Máté 24:39 És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is.
Máté 24:40 Akkor ketten lesznek a mezőn; az egyik felvétetik, a másik ott hagyatik.
Máté 24:41 Két asszony őröl a malomban; az egyik felvétetik, a másik ott hagyatik.
Máté 24:42 Vigyázzatok azért, mert nem tudjátok, mely órában jő el a ti Uratok.
Máté 24:43 Azt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház ura, hogy az éjszakának melyik szakában jő el a tolvaj: vigyázna, és nem engedné, hogy házába törjön.
Máté 24:44 Azért legyetek készen ti is; mert amely órában nem gondoljátok, abban jő el az embernek Fia.
Itt nincs vita, értelmes ember megérti, hogy jó válaszra piros pontot kap, rosszra meg feketét. A te életed, akár Richard Dawkinsé a magatok által választott sors szerint fog végződni. És azt honnan veszed, hogy bárki is téged meg akar téríteni? Ezt sem jól tudod. A felelősség itt van kiemelve:
Ez 3:18 Ha ezt mondom a hitetlennek: Halálnak halálával halsz meg, és te őt meg nem inted és nem szólasz, hogy visszatérítsd a hitetlent az ő gonosz útjáról, hogy éljen: az a gonosztevő az ő vétke miatt hal meg, de vérét a te kezedből kívánom meg.
Ez 3:19 De ha te megintetted a hitetlent, és ő meg nem tért hitetlenségéből és gonosz útjáról: ő az ő vétke miatt meghal, de te megmentetted a te lelkedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!