Lehetséges hogy Jézus most jött el újra, csak a koronavírus formájában?
Nagyon nagy sötétséget látok a világban, az egyik csapat, a bibliával takarózik, hogy így meg úgy lesznek megbüntetve. Teszik ezt egy olyan vallás nevében akik 1000éves bűnöket követtek el. Kezdve a keresztes hadjárattal, a honban István és Koppány testvér háború szításával. Ami a mai napig fertőz testvér háborúk formájában. És ez a kettő csak apróság a megannyi halotthoz akiket az Isten nevében megöltek. Így eljutottunk oda, hogy a legnagyobb megszentségtelenítő maga az egyház a saját törvényét megszegve Isten nevét hiába szádra ne vedd.
Sajnos nincs az írásomban túl sok helyes írási hiba, így az olvasói nem feltétlen fogják érteni, én inkább nyelvtan könyvet olvastam és nem a bibliát.
Már 10 évesen túl léptem rajta, mert megvilágosodtam, van etikai mondani valója persze ameddig az egyházat szolgálja jó vagy akár embereket is ölhetsz és szentté válhatsz érte, ha jól nevezted meg őket és egyházi pol-korrekt voltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!