Úgy látom, hogy téged rendkívül zavar, hogy a tudományos módszerek mellett Istent is kérik, hogy segítsen járvány idején. Ez már a második ilyen kérdésed.
2020. ápr. 3. 17:19
2/10 Novist válasza:
Egyetlen lelkész sem tudja elüzni vagy elpusztítani a koronavírust. A koronavírus egy előre nem látható esemény.
2020. ápr. 3. 18:29
3/10 anonim válasza:
Gratulálok a 4-eknek, hogy ez a legfontosabb nekik...mondjuk nem meglepő.
2020. ápr. 3. 18:31
4/10 anonim válasza:
Nem.
2020. ápr. 3. 21:29
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos törölve lett egy indulatos vélemény, mely a cikkben szereplő lelkész tevékenységét elítélte. Arra kérem a vélemény megfogalmazóját, hogy finomabb szavakkal írja ismét le a kommentjét, mert fontos volt. Hátha úgy nem lesz törölve.
2020. ápr. 4. 10:10
6/10 anonim válasza:
"Vajon ezek a lelkészek el tudják űzni a koronavírust?" Valószínűleg nem.
Ennek ellenére ünnepeltetni fogják magukat a járvány végén? Valószínűleg igen.
2020. ápr. 4. 11:06
7/10 anonim válasza:
kenet kóplend egy csaló. Nincs ő kapcsolatban semmifele istenségge, csak a sok birka elhiszi, hogy ő valamilyen szent ember. A vírusokról annyit sem tud, mint egy általános iskolás.
A koronavírus ellenszerén komoly tudósok dolgoznak.
2020. ápr. 4. 12:20
8/10 anonim válasza:
Remélem most már finomabban fogalmaztam. 7-es kommentben.
Ez itt a valláskritika rovat, és egy csalót neveztem néven.
Egy normális hívő max annyit tesz, hogy imádkozik az Istenhez, és kéri, hogy segítsen a tudósoknak.
De ezek a kóplend félek csak lejáratják a vallást is.
2020. ápr. 4. 12:24
9/10 anonim válasza:
Annyit tudok mondani erre, hogy nekem ezek az ordibáló kirakati emberek cseppet sem szimpatikusak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!