Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan lány aki úgy gondolk...

Van olyan lány aki úgy gondolkodik mint én?

Figyelt kérdés

22 éves férfi vagyok, de nagyon nehéz egy olyan lányt találni aki úgy gondolkodik mint én.

Olyan lányra gondolok aki nem a vallásban hisz, hanem Istenben.

Én tényleg úgy gondolom hogy nem a vallás a lényeg, hanem hogy milyen a kapcsolatunk Istennel.

2020. ápr. 26. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Van.
2020. ápr. 26. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Persze. Nem azért fog valaki üdvözülni mert katolikus, hanem az a fontos, hogy milyen a kapcsolatunk Jézussal.
2020. ápr. 26. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Igen létezik, én is pl. ilyen vagyok. Persze nem ismerkedni akarok
2020. ápr. 26. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Biztos van. Viszont szerintem (egy jó) közösségen belül az Istenbe vetett hitedet is könnyebb megélni. Van, akitől tanulhatsz, és van, akit pedig taníthatsz.
2020. ápr. 26. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem a vallásban kell hinni, hanem Istenben.

azonban Isten az egységes emberi társadalom működéséhez, ebben lefektetett egy elrendezést, hogy miként lehet Istennek kösznetet hálát mondani.

(Héberek 10:24, 25) 24 Ezenkívül figyeljünk egymásra, hogy szeretetre és jótettekre ösztönözzük egymást, 25 és ne hanyagoljuk el az összejöveteleinket, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátorítsuk egymást, éspedig annál inkább, minél inkább közeledni látjátok azt a napot.

Ha valaki nem tartozik az ezen a módon kért elrendezéshez, akkor hogyan tesz eleget ezeknek?

2020. ápr. 26. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Létezik :D
2020. ápr. 27. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Hívő férfit sem egyszerű találni.

Nekem eddig nem nagyon sikerült.

Akikről azt hittem, hogy hívők csak megjátszották.

Nekem van kapcsolatom Istennel, mikor éppen milyen. Nagyon igyekszem, de gyakran azt érzem kevés és nem vagyok rá méltó. Mindig van mit megbánjak. Van, hogy a gondolataim elkalandoznak ima közben, de igyekszem, hogy ez ne így legyen.

Nem mindig volt így, de most Isten van az életem középpontjában. A vírus ideje alatt van is időm minden reggel imádkozni. Így sokkal teljesebb egy napom.

Neked milyen kapcsolatod van Istennel?

24/L

2020. ápr. 28. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
Egyszer tanácsolta nekem egy idősebb hölgy, hogy ne válasszak vallásos vagy nagyon hívő lányt, mert nem lesz boldog házasságunk. Jobbak a jó világi lányok, akik kedvesek, jóindulatúak.
2020. ápr. 28. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs
2020. máj. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!