Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten tényleg nem bocsátja...

Isten tényleg nem bocsátja meg az öngyilkosságot?

Figyelt kérdés
Akkor sem ha pl aki öngyilkos lett nagyon jó ember volt és nagyon sok jót cselekedett az életében, és mások életét is szebbé tette? Miért mondják azt, hogy mindent megbocsát ha az illetű tényleg megbánta a bűnét, de az öngyilkosságot nem? Mi van ha az illető olyan helyzetben volt, hogy nem látott már más megoldást? Vagy olyan helyzetben volt, hogy nem is volt lehetősége a változtatásra és kiszolgáltatott volt? komolyan semmilyen helyzetben nem bocsátja meg?
2020. ápr. 20. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Szóval ha te mondjuk tolakodtál a boltban aztán türelmetlenü beszóltál a postásnak, mindezt elpletykáltad a munkahelyeden, majd a mértéktelenségig zabáltad magad a menzán és ezután hazafelé elüt a négyeshatos akkor a pokolra jutsz mert még nem volt időd megbánni, ugye?
2020. ápr. 22. 07:56
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem feltétlen, mert a felsoroltak egyike se ér nyomába súlyosságban az emberi élet kioltásának. De a kötekedőknek ezt nehéz ám felfogni.
2020. ápr. 22. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Igen, ez a klasszikus "ugyan én is bűnös vagyok DE NEM ANNYIRA mint a másik".

Azt hittem minden bűn zsoldja a halál nem csak a nagyobbaké.

2020. ápr. 22. 16:57
 14/15 anonim ***** válasza:
LOL nincs is isten.
2020. máj. 2. 21:31
 15/15 világvége1 ***** válasza:
Nem bűn az öngyilkosság.
2020. jún. 7. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!