Mikor vessem ki a hálót?
Amikor Jézus mondta a tanítványoknak, hogy vessék ki a hálót, tele lett hallal, pedig előtte próbálkoztak, és semmit nem fogtak.
Én is így vagyok valamivel (biztos több valamivel is, de most egy valami lenne fontos).
Honnan tudjam, mikor jelez Jézus, hogy most vessem ki a hálót? Hogy jelez? Nekem is jelez? Hogy vegyem észre?
Neked volt ilyen? Hogy vetted észre?
Kérlek, írd oda, melyik keresztény felekezethez tartozol.
Köszönöm.
"Jézus pedig így szólt hozzájuk: "Az én időm még nincs itt, nektek azonban minden idő alkalmas." János 7:6
Volt már ilyen, még talán most se tudtam kivetni. Nem tartozok egyik felekezethez sem.
Jó a fogás? :)
Vagy most Jézus szavait figyeled, hogy mikor vesd ki?
4: Túl békésnek látszik a víz. Már amennyire látom a nem túl sok fénynél.
Igen, Jézus szavait próbálnám figyelni, meg a tiéteket :)
Sikeres halászatot kivánok.
A halászat népszerű mesterség volt abban az időben. Azonban, Jézus "emberek halászatára" szerette volna megtanitani a követőit. Mindig is szivesen használ a minden napi életből szemléltetéseket, mit például a mesterségek közül a halászat, de olykor a természetet, a madarakat, Fákat is felhasználta ha tanitani szeretett volna valamit. Igy jobban érthető volt a minden napi emebrek számára is az, amit mondani szeretett volna.
Lehet, hogy elkeseritelek, de Jézus nem avatkozik bele most az ilyen dolgokba. Biztos vagyok benne, hogy ennek ellenére sikerese leszel, főleg ha tapasztalatod van ezen a téren, és a képességed, tudásod javát is latba veted.
Jehova Tanúja
Jézus beugrana a vízbe és kézz fogná ki a halakat.
Jézus okos! Légy te is az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!