Keresztények, miért vagyok sokan teljesen muszlim bevándorlás ellenesek?
Kérdező, én keresztény vagyok, de nem vagyok teljesen muszlim bevándorlás ellenes. Véleményem szerint ha valaki mohamedán vallású, és munkát vállalni jön Európába, azzal nincs baj. A tömeges, kontrollálatlan és illegális bevándorlás az viszont nem jó sokak szerint.
A segítségnyújtásnak ma már nem az az egyetlen útja-módja, hogy befogadjuk a rászoruló embereket. Lehet utalni pénzt, lehet küldeni gyógyszert és élelmiszert is, vannak erre megfelelő szervezetek. A mohamedánok amikor terrorcselekményt szerveznek meg, akkor lehet látni, hogy igen intenzíven használják az internetet, facebook-ot, stb. Tehát az evangéliumot az internet közvetítésével is el lehet juttatni hozzájuk, ezen felül meg lehet említeni a missziós utakat, ahol néhány ember kockáztatja az életét-egészségét, nem pedig az egész ország lakossága.
Egy muszlim soha nem adja fel a vallását, hiába "osztod meg velük az evangéliumot". Jobb esetben csak végighallgat.
Az iszlám törvényeinek betartása mindig fontosabb lesz számára, mint a befogadó ország törvényei -jobb esetben azt is betartja. Bár néhányan lazábban veszik -sokan isznak alkoholos italt, páran még disznóhúst is esznek -pl.: "Allah nem lát be a zárt szobába".
Lásd: Buda elfoglalása, török uralom.
...
# 9 "miert kene feladnia a vallasat? Csak akkor szamit embernek a szemedben ha a te “evangeliumodat” koveti? Miert baj ha valaki mas / masban hisz mint te?"
Senki nem mondta, hogy aki másban hisz az nem ember. A # 3-as csak azért hozta fel mert ott a kérdés alatti leírásban, hogy megoszthatnánk velük az evangéliumot, tehát kérlek engem kérj számon és ne őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!